Utelåst och fisktacos!

Jag är på väldigt bra humör just nu då en barndomsvän är på besök i ett par dagar. Allra finaste och bästa Hanna med sin pojkvän Carl-Johan. Det hela började med att Hanna och jag gick i gymnasiet ihop i Halmstad och sedan följdes vi åt och kom båda in på musikallinjen på Balettakademin i Göteborg. Hanna är fortfarande en av mina bästa vänner, och vi har delat så mycket av livets både med och motgångar med varandra. Det är fantastiskt att ha en så fin vän i sitt liv som man vet att man kan prata med om precis allt och som man dessutom har sjukt kul tillsammans med.

Hanna är här ett par dagar då hennes pojkvän Carl-Johan är basist i Mando Diao som ska spela på Gröna Lund på fredag. Det får ni absolut inte missa, och självklart ska jag och Korosh gå och kolla på det!

Förutom att Carl-Johan är en fantastisk basist och turnerar med Mando Diao över hela världen så har även han och Hanna ett musikprojekt som de nyligen lanserade där de har gjort musik tillsammans. Jättehärlig musik med lite inspiration från soft 60-talspop/soul. Följ gärna dem på @hannacjmusic eller gå in och lyssna på deras musik på Spotify här.

Hanna är inte bara en fin vän, hon är en superhjälte också! I alla fall kändes det så idag då jag blev utelåst.

Eftersom vi inte har så många nycklar till vårt hus hade jag lämnat min nyckel hemma så Hanna kunde ha den, men problemet var bara det att när jag kom hem från jobbet och rasta hundarna och ge dem mat så var ingen hemma och jag hade inga nycklar. Jag hade liksom glömt bort det där att jag inte hade nyckeln på mig. Men då kom Hanna snabbt som blixten och räddade mig, eller snarare hundarna. Och det gick ingen nöd på mig heller undertiden jag väntade, jag hann med en liten powernap på uteplatsen i solen. Inget ont som inte har något gott med sig.

Och nu till alla er som är Mando Diao-fans så kan jag avslöja för er en sak om Carl-Johan, och det är att han är fantastiskt duktig på att laga mat! Så självklart får Hanna och Carl-Johan betala för mat och husrum när de är på besök genom att laga maten åt oss, he he! Och ikväll blev det en favorit i repris: Fisktacos!!!! Slurp!

Ni anar inte hur gott det är med fisktacos! Vit fisk som tillagats på CJ´s speciella sätt, tacotillbehör och så en egengjord salsa vars recept är väldigt hemligt, men kan avslöja utan att råka illa ut att den innehåller bland annat lime, chili och koriander och massa annat gott. Ni hör ju hur gott det är! Syrligt med lite hetta och lite sött från andra grönsaker. Mums, mums!!!

Undra vad mina snälla gäster ska laga för mat imorgon? Längtar…

Ha en fin kväll!

Kram

/L

  1. silvia skriver:

    haha, good idea, to make the dinner for free stay!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..