ANNONS

Före- och efterbilder The Solution

/

Nu har det gått några månader sedan jag började att testa Oslo Skin Lab – The Solution och nu kommer min utvärdering av denna produkt.

The Solution är ett pulver med kollagen som du tar ihop med mat eller dryck för att tillföra huden extra kollagen inifrån och på så sätt hjälpa huden att återfå lite av sin elasticitet och minska fina linjer och rynkor. Läs mer om Oslo Skin Lab och The Solution i mitt förra inlägg här.

Här nedan ser ni en före- och efterbilder. Där tycker jag själv att man ser en del förändringar av vissa linjer i ansiktet, utöver detta så upplever jag också att huden över hela kroppen har fått tillbaka lite av forna dagars lyster på något sätt.

Före

Efter

Oslo Skin Lab säger att man kan märka resultat redan efter 2 månader och nu har jag tagit detta i någon månad längre och känner att jag faktiskt kan se lite resultat av det.

Utöver de effekter som jag själv ser och upplevt så är det ett stort plus att pulvret redan är färdigdoserat i små dagsdoser, bara att ta fram dagens dos från förpackningen och hälla i det i kaffet, din smoothie eller bara ett glas vatten samt att det inte smakar något.

Vill du läsa mer om Oslo Skin Lab och The Solution så kan du gå in på deras hemsida som du hittar här. Du får just nu 65 % rabatt vid köp av produkter. (Bild lånad från deras hemsida)

Ha en fin dag!

Kram

/L

7
17

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00