Inredningsinspiration

Hej på er!
Har lite dåligt samvete för att jag inte har hunnit uppdatera bloggen på ett tag. Men som en liten kompensation för min frånvaro ska jag bjuda er på några härliga inspirationsbilder till hemmet. Tänkte att jag ska göra så ibland här på bloggen, att jag lägger upp lite härliga inspirerande bilder på hem som jag själv inspireras av på andra bloggar eller Instagram-konton.

Det var min syster som visade mig de här bilderna då det är en vän till henne som nyligen renoverat sitt hus och håller på att flytta in i det. Hon verkar älska guld/mässing, marmor och svarta detaljer precis som jag och jag älskar mixen av materialen och färgerna i hemmet.

Här ser ni lite bilder från köket, och visst är köksfläkten och spisen helt underbar!

Matplatsen

Vardagsrummet med en jättehärlig färg på soffan

Badrummet är väl en dröm med gulddetaljerna och de stora kakelplattorna på väggarna.

Härlig spegel i hallen

Till och med den lilla gästtoaletten andas stilren lyx och glamour.

Tack snälla Naz för att jag fick låna bilderna från dig! Vill ni se fler bilder från detta härliga hem och andra hon själv inspireras av hittar ni dem på @lifestylebynaz

Önskar er alla en härlig fredagkväll!

Kram

/L

 1. INGER skriver:

  En blogg som bara är ett hastverk hela tiden.
  Det lyser igenom att du tycker det är ett ”nödvändigt ont” bara!
  Om inte du är intresserad av bloggen vem skulle då vara det?
  Jag känner inte för att fortsätta följa dig längre.

  1. Bella skriver:

   Det blir ju en vinst mer för henne än för dig för vem vill ha en bitter följare, tror nog hon klarar sig fine utan dig!

 2. Jag tycker inredningen är smakull på alla vis, fläktkåpan är vacker, vi renoverar själva vårt kök och har istället monterat upp en takintegrerad modell som går hela vägen upp i taket, bra om man har hällen på en köksö. Printsen som visas på bilderna är urläckra!!

 3. Anna skriver:

  Att Sköna Hem ens betalar henne för att blogga är ett SKÄMT!

  1. Bella skriver:

   nä Men dessa, människor som skriver skit om bloggen men endå följer bloggen.. ja du *anna* vafan gör du här igentligen? Om bloggen är så jäkla dålig. Dubbelmoral på ingång känner jag

 4. Ani skriver:

  Kanske bättre uppdateringar nu ist för massa ursäkter…. jobbigt att följa denna blogg
  Brukar gå in 1 gång i veckan bara för att jag vet hur dålig uppdateringen är, ant får man ge upp den eller gå in 1 gång i månaden ist
  Det förstnämnda blir det nog….. å så blir bloggare rika på detta

  1. Bella skriver:

   Men om du anser att bloggen är så jobbig att följa endå är du här och snokar? Då kan vi ju underlätta din vardag sluta följ hennes blogg, så är nog din stora oro” över.

 5. NEJ, opersonligt, dyrt, fem-stjärnhotell, kallt och tråkigt – inget roligt alls !

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..