Nu har vi landat!

Nu har vi landat i Los Angeles! Älskar verkligen denna underbara stad. Skönt att nu äntligen vara här igen!

Men det har verkligen varit väldigt stressiga dagar för att hinna få ihop allt innan resan! Det är inte bara det att man ska packa och få med sig alla saker. Eftersom vi har hund med så har det varit lite logistik med hundvakt med. Har fixat två olika hundvakter, en till Ramos och en till Brorsan. Sedan har jag fixat husvakt så att någon bor hemma hos oss nu när vi är borta!

Vi håller även på att försöka ordna med att Liam ska få amerikanskt medborgarskap eftersom hans pappa är amerikan och bor där. Han åker ju ofta över dit, och då är det alltid en massa tid som måste läggas på att fylla i papper så allt är i sin ordning för att komma dit. Det vore skönt att slippa för honom, men sedan så är det ju också väldigt bra eftersom han känner sig som halv-amerikan och det är ju inte helt omöjligt att han kanske vill bo i USA i framtiden eller plugga där och då är ju allt sådant väldigt mycket enklare att kunna göra. Men tyvärr hann inte alla papper bli klara i tid så han fick resa på sitt svenska pass den här gången. Vi var alla rätt trötta när vi kom fram till flygplatsen.

 

Ser verkligen fram emot den här resan då vi filmar för nästa säsong av Lailaland. Så i höst kommer ni få se vad vi hittar på over here. Hoppas ni vill hänga med och se vad vi hittar på.     Vi har bland annat hyrt ett hus som vi kommer bo i en period och sedan kommer vi även på lite olika hotell då vi ska åka runt en del. Ska bli så spännande.

Ha en din dag!

Kram

/L

 

  1. Helen skriver:

    Vad roligt jo vill se nästa säsong gillar er alla kul för Liam att ni alla kan vara där en tid i närheten av hans far ❤ kram från Boden ❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..