ANNONS

Heja Sverige!

/

Jag kan sammanfatta de senaste dagarna med två saker: sightseeing och träning.

Visar Liam det LA som jag känner till. Han har ju varit mycket här när han var väldigt liten men kommer inte ihåg något då. Lite sur är han allt att jag på den tiden inte tog en bild på honom när Beyonce höll i honom och gullade med honom och sa att han var världens sötaste baby. Det var på den tiden då jag var manager för tjejgruppen PLAY som då var med som förband till Destiny´s Child. Så kan det vara! 🙂

Annars har det mest varit träning som sagt. Tyvärr inte jag som har tränat utan det är Liam som haft möjlighet att träna med bland anat  Vladimir Matyushenko som är UFC veteran och Soviet Champion. Liam har varit överlycklig för denna möjligheten.

Jag ska visa er en massa mer bilder senare från vad vi har gjort i ett senare inlägg. Men nu är det snart dags att titta på Sveriges match i fotbolls-VM. Vi har hyrt ett hus här och har nu bänkat oss framför TV:n. Det är fortfarande morgon här så det känns lite konstigt att kolla på en match så tidigt på dagen. Men nu hejar vi och håller alla tummar och tår för att vi ska vinna!!!!

Kram

/L

0
23

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00