ANNONS

Venice Beach och varma kvällar

/

Hej på er! Här ser ni en tjej som just nu trivs som fisken i vattnet! Och självklart är en resa till Los Angeles inte komplett för mig om jag inte har varit nere i Venice Beach och fått åka lite rollerblades eller cyklat en stund.

Om ni någon gång åker till Los Angeles så får ni inte missa att antingen bo vid eller göra en utflykt till Venice Beach. Varför då kanske du undrar? Jo här kommer en kort lista men den kan ju göras väldigt lång men tror det här räcker:

  • jättefin strand och härligt ställe att bada på
  • om du vill få lite Baywatch-wibe så har stranden all rekvisita till detta, vakttornen, badvakterna och allt annat
  • Stranden är lååång och längst stranden uppe vid vägen finns det en mist lika lååång cykel- och gångväg. Om du verkligen komma in i Venice Beach-känslan så ska du då passa på att hyra en cykel eller ett par rollerblades och lägga några timmar på att köra här fram och tillbaka. Helt underbart! Jag är barnsligt förtjust vid denna stranden och det spelar ingen roll hur många gånger jag varit här.
  • Promenera längst det stora promenadstråket, där affärer och restauranger är. Om du har en förutfattad mening om att det är precis som på film, att det är fullt med folk och att det är en massa människor som plötsligt börjar uppträda, göra konster, dansa eller bara är lite allmänt knasiga så kommer du få det bekräftat här.
  • Missa inte heller det klassiska utegymet som ligger här som ni har sett i otaliga filmer.

Räcker detta för att övertala er att åka till Venice Beach? Det är dessutom väldigt lätt att ta sig hit med bil om ni är i LA och hyr bil. Det är väldigt lätt att köra bil i USA överhuvudtaget då vägnätet är väldigt smart uppbyggt. Och om ni ska hyra bil så passa då självklart på att hyra cab. 🙂

Nu är vi i full gång med att filma Lailaland i La la land. He he! Självklart ska vi försöka oss på att surfa här.

Vi har haft ett par helt underbara kvällar här också. Detta är en stad som verkligen har allt med mycket att se och göra på dagen och minst lika mycket att göra på kvällen med stans alla klubbar och fantastiska restauranger. Både lyxigt och exklusivt, men också enkelt och bara helt underbart!

Stor kram

/L

1
32

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00