ANNONS

Hälsning från Las Vegas

/

Just nu är vi som sagt i Las Vegas och lever loppan! Vi bor på ett helt fantastiskt hotell som heter Mandalay Bay.

Ett riktigt Las Vegas hotell som skimrar i guld och allt. Det är ett hotell som precis som nästan alla andra såklart har casino, men också sina egna shower, och framför allt har de ett fantastiskt poolområde med sandstrand och till och med en vågmaskin. Så det är ett hotell som passar hela familjen.

Härom dagen var vi ute i öknen och testade att köra sunbuggy. Det var skitkul, men sååååå varmt. Tänk er 40-50 graders hetta. Jag som brukar vara så dålig på att dricka har ju fått gå konstant med en vattenflaska.

Men det jag tänkte mest på var hur dessa människor som jobbar med dessa turistattraktioner klarar av att jobba i denna hettan. Det är helt otroligt!

Vi har även besökt ett ställe som heter Skyfall. Det är ett ställe som ligger bredvid vårt hotell och där kan man åka upp och få en utsikt över hela Las Vegas. Väldigt fint att göra detta på kvällen när man kan blicka över denna neonljusmarinerade staden.

I förrgår så åkte Liam vidare till sin pappa som bor i North Carolina. Det känns alltid tomt och tråkigt när han åker, men så roligt för Liam att kunna åka vidare till sin pappa och resten av släkten i NC.

Så nu får jag och Korosh rå om varandra själva istället tills det är dags att åka hem till Sverige igen och hämta upp Kit. Då blir det liv i luckan igen och dags för nya upptåg.

Sitter och funderar på om jag kanske ska ta och åka med Kit till Spanien, eller kanske åka till Legoland. Legoland står högst upp på Kits önskelista av alla resmål så vi får se om det kanske blir detta ändå. Är kanske inte helt sugen på att åka dit mitt i sommaren då det säkert är superlånga köer till allt. Men det är ju då man å andra sidan har bäst möjlighet att åka dit.

Hoppas att ni alla får njuta av sommaren!

Stor kram

/L

9
29

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00