Hälsning från Las Vegas

Just nu är vi som sagt i Las Vegas och lever loppan! Vi bor på ett helt fantastiskt hotell som heter Mandalay Bay.

Ett riktigt Las Vegas hotell som skimrar i guld och allt. Det är ett hotell som precis som nästan alla andra såklart har casino, men också sina egna shower, och framför allt har de ett fantastiskt poolområde med sandstrand och till och med en vågmaskin. Så det är ett hotell som passar hela familjen.

Härom dagen var vi ute i öknen och testade att köra sunbuggy. Det var skitkul, men sååååå varmt. Tänk er 40-50 graders hetta. Jag som brukar vara så dålig på att dricka har ju fått gå konstant med en vattenflaska.

Men det jag tänkte mest på var hur dessa människor som jobbar med dessa turistattraktioner klarar av att jobba i denna hettan. Det är helt otroligt!

 

Vi har även besökt ett ställe som heter Skyfall. Det är ett ställe som ligger bredvid vårt hotell och där kan man åka upp och få en utsikt över hela Las Vegas. Väldigt fint att göra detta på kvällen när man kan blicka över denna neonljusmarinerade staden.

I förrgår så åkte Liam vidare till sin pappa som bor i North Carolina. Det känns alltid tomt och tråkigt när han åker, men så roligt för Liam att kunna åka vidare till sin pappa och resten av släkten i NC.

Så nu får jag och Korosh rå om varandra själva istället tills det är dags att åka hem till Sverige igen och hämta upp Kit. Då blir det liv i luckan igen och dags för nya upptåg.

Sitter och funderar på om jag kanske ska ta och åka med Kit till Spanien, eller kanske åka till Legoland. Legoland står högst upp på Kits önskelista av alla resmål så vi får se om det kanske blir detta ändå. Är kanske inte helt sugen på att åka dit mitt i sommaren då det säkert är superlånga köer till allt. Men det är ju då man å andra sidan har bäst möjlighet att åka dit.

Hoppas att ni alla får njuta av sommaren!

Stor kram

/L

 1. Vi har precis varit på Legoland i Billund, Danmark.
  Det var verkligen toppen! Rekommenderar det varmt. Vi Bode på Legohotellet som ligger i parken. Köerna är långa men det finns något som heter Q-bot som man kan hyra där, kostar såklart en slant men är värt det, då går man i en snabb kö. Toppen bra! Värt varenda krona.

 2. Ann skriver:

  Det ser ut som en graviditets-sticka du har i handen. En liten Vegas baby kanske? Kram

 3. Sue skriver:

  Vad har du gjort din bröstförstoring, ser fylligt upp upptill. Mina implantat har sjukligt ner så att det blivit platt upptill.

  Skulle du kunna mejla mig?

 4. Karin skriver:

  Hej Laila,

  Ett tips är att ta er till Legoland i Tyskland som ligger en bit från München. Precis lika bra som det i Danmark men betydligt mindre folk. Vi var där för ett par år sen när vi var på bilsemester. Har alltså även varit på det danska och tycker att detta var lika bra fast lugnare.

  //Karin

 5. Magda skriver:

  Man kan åka till Legoland en helg. Det gjorde vi i juni förra året. Blev en perfekt liten minisemester innan sommar semestern började. Helt perfekt med lagom med folk o köer. Mitt i sommaren undviker vi allt (typ Liseberg, ALV, Kolmården etc) pga längre köer o dyrare eftersom det är högsäsong. Inte bara ålder utan även längden på barnet bör tänkas på vid åkattraktionerna på Legoland så de kan/får åka grejer. Ett tips bara.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..