Tillbaka i LA och värmerekord

Hej igen! Vill först tacka för alla bra tips som ni har gett mig angående Legoland. Även om det lockar mer att åka till Danmark än Tyskland så verkar det ju som att Legoland i Tyskland är lite bättre, åtminstone vad gäller antalet besökare i parken. Har ännu inte bestämt mig hur jag ska göra men bra förslag i alla fall. Fick lite mer att tänka på nu bara. 🙂

Vi är nu tillbaka sedan ett par dagar i LA och om ni tycker att det är varmt just nu hemma i Sverige så är det ingenting emot vad det är här just nu.

Igår var det 118 grader F här, om jag googlat rätt så ska det vara runt 47 grader C. Inte undra på att det kändes som att vi höll på att smälta bort. Tror de sa att det var någon form av värmerekord i LA. En sådan temperatur är man ju mer van vid i Las Vegas, när det blåser där och det är sådan värme känns det som att man står mitt i en varm hårtork. Inte svalkande alls med andra ord. Så vi har mer eller mindre bara legat i poolen de senaste dagarna.

Med sådan värme så orkar man inte laga mat, knappt äta någon heller. Därför har det varit sallad till frukost, lunch och middag. Gott gott! Särskilt när man har en så snygg kock som gör världens godaste dressing. Mums!

Fast häromdagen så orkade vi oss på att äta lite mer varmare mat, närmare bestämt borscht och såklart lite vodka till måste man ju ha. Inget konstigt alls.

Vi bor just nu i ett helt fantastiskt hus. Det är helt underbart, alldeles lagom, mysigt och med egen pool.

Kolla bara in den här utsikten inne från huset ut mot poolen. Jag dör! Perfekt!

Gud vad jag trivs här, det är lätt att gilla denna delen av USA och särskilt denna staden. Har ni inte varit här så är det definitivt mitt resetips nummer ett.

Försökte mig på att lura Liam att jag hade träffat en av hans största idoler. Det var en bild på hans idol Conor McGregor som var i naturlig storlek, men han gick inte på det. När jag skickade bilden så tyckte jag att det såg verkligt ut, men när jag tittar på den igen så ser jag ju tydligt att det går ju inte att lura en gås ens. Ha ha! Inte undra att Liam undrade om jag hade fått solsting. 🙂

Nåväl, man får väl bjuda på det. Hoppas att ni alla har en fin fin kväll!

Kram

/L

  1. Marie skriver:

    Så härligt, ser ut som Jenny Hammars utsökta smak =)

  2. Ni ser ut att ha det super bra i LA. Jag har alltid velat åka dit så jag hoppas att jag kommer dit någon gång. Hyr ni ett hus där?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..