Snart hemma igen

Mmmm… torkad salt fisk! Man måste ju prova allt här i livet eller hur?! 🙂

Just i detta nu är vi påväg hem igen efter två fantastiska veckor här i USA. Älskar, älskar, älskar denna delen av USA, har alltid känts som hemma för mig. Är det någon annan stans jag skulle kunna tänka mig att bo i världen så är det här. De sista dagarna har vi gjort små utflykter här i LA, bland annat Universal studios och vi har även åkt en sväng till Malibu. Om ni någon gång kommer åka hit så måste ni bara försöka äta på en restaurang som heter Nobu. Det är himmelskt god mat!

Inget konstigt alls att gå omkring här i 40 graders värme där det är snö på taken. Bara Universal Sudios!

När man har en son som älskar MMA och UFC så har man ju fått lära sig en hel del och känner faktiskt igen en och annan mer eller mindre känd fighter. Och när vi var här och strosade så träffade vi en kille som heter Daniel Cormier. Han är en UFC fighter och vann nyligen. Liam var så avundsjuk på att jag fick träffa honom så jag retades lite med att säga att Daniel kom fram till mig och ville ta en bild då han är ett stort fan av Rix Morronzoo. 🙂

Hittade en kille på Venice Beach som gör specialtryck på dina kläder. Helt enligt smak och tycke. Bilder och texter. Man kunde göra massa kul i hans butik och jag kunde ju inte låta bli att göra mig ett par mycket speciella byxor. Vad tycks?

Efter våra dagar med olika utflykter har jag varit helt utslagen. Det är så vaaaaaaarmt här! Jag vet att det är jättevarmt hemma med, men att komma hem till 30 graders värme känns som svalka jämfört med hur det har varit här vissa dagar.

Kunde inte låta bli, hur härlig var inte den här en superstpr doughnut! Mums!

Som sagt, älskar, älskar, älskar Kalifornien! Vi har verkligen haft det superbra här. Men jag älskar ju mitt hem också, och när man varit borta ett tag så längtar man hem till det. Men det jag längtar efter allra allra mest är min allra finaste kille, min lilla trollunge. Så länge sedan nu sen jag varit med min lilla ögonsten. Och håller på att längta ihjäl mig efter honom. Längtar efter kvalitetstid, bara han och jag, prata, mysa, busa, kramas, skratta, bada.

Stor kram på er alla

/L

  1. x skriver:

    Nä fy satan, den fisken skulle jag inte ens ta i, hoppas du skämtar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..