ANNONS

Grattis Liam!!!!

/

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Liams födelsedag!!!!

Liam är ju som sagt i USA så vi har fått gratta honom på telefon. Men det är ju ofta så att han är i USA när han fyller år eftersom han brukar besöka sin pappa då. Så vi är vana att fira honom lite i efterskott. Längtar tills han kommer hem nu så vi får fira honom ordentligt.

När Liam föddes var det en väldigt varm sommar. Jag kommer ihåg att jag samma dag, innan värkarna satte igång knappt stod ut i värmen höggravid och badade och badade i sjön nära där vi bodde. Tycker verkligen synd om alla ni som är höggravida nu i denna värmen då jag vet hur jobbigt det kan vara. Denna dagen var det så tryckande värme, det var så kvavt och man kände att det var åska på gång i luften. Sen på natten när jag ligger inne på Danderyds Sjukhus så kommer åskan, och det efterlängtade regnet. Och som det åskade, det dånade så det kändes nästan som en sådan där åska som när Ronja Rövardotter föddes. Jag fick den natten en riktigt liten rövarson istället, världens mest underbaraste och bästa Liam.

Det är helt otroligt vad stor han har blivit. Känns som en milstolpe när ens barn fyller 15 år. Att det är faktiskt nu ens barn på riktigt närmar sig att bli vuxen. Inget barn längre, inte vuxen, något där emellan. Själv var jag 15,5 år när jag flyttade hemifrån. Jag var tvungen att göra det då det gymnasiet jag ville gå på låg på annan ort. Men aldrig i livet att Liam kommer få flytta hemifrån nu! Inte på många år om den här mamma får bestämma!!!

Liam: Jag är så stolt över dig och älskar dig så otroligt mycket! Jag är så tacksam för att du har vuxit upp och blivit den sköna killen du är idag! Du är så himla omtänksam, godhjärtad och tänker på andra, bryr dig om världen i sin helhet med miljö och dess utrotningshotade djur. Där har du faktiskt lärt mig en hel del, jag hade aldrig blivit engagerad på det sättet som jag är idag om det inte hade varit för dig.

Jag är så tacksam för den relationen vi har, att kunna prata om allting och sedan respektera varandra även om vi inte håller med varandra, detta är inget man som förälder kan ta för givet att det ska vara så, men jag är glad att det har blivit så. Du vet att jag alltid kommer att backa upp dig i allt du gör även om det är något dumt så länge du berättar, då löser vi det tillsammans (du kanske får lite skäll men det överlever du).
Den dealen hade jag med min mamma så den får gå i arv för det funkade bra.

Jag vet att du kommer att lyckas med vad du än bestämmer dig för att göra i livet. Jag vet att du redan har ditt sikte inställt på att bli en UFC fighter och tränar hårt och målmedvetet för att nå ditt mål. Jag tvivlar inte en sekund på att du en dag kommer att göra det, då jag känner igen mig själv i dig och sättet du krigar på för att nå dit. Kör ditt eget race, och lyssna bara på dom som du vet vill dig väl, för tyvärr kommer det alltid finnas idioter som kommer vara avundsjuka och göra allt för att sänka dig, för att dom själva inte ska känna sig dåliga eller misslyckade.

Jag älskar dig av hela mitt hjärta och jag är så glad över att få vara just din mamma!

Love u more than life!

3
47

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00