Hemmamys och lite nytt till hemmet

Hej där i värmeböljan!
Idag var det lika varmt som alla andra dagar fast med skillnaden att det börjar blåsa lite. Så skönt, att det faktiskt hjälper med öppna fönster och dörrar för en gångs skull. När luften annars stått stilla som den gjort hjälper det väldigt lite med att försöka få till korsdrag i huset.

Idag har jag haft massa härliga tjejer på besök. Först kom Alexandra, min trogna vapendragare, på förmiddagen och sa att hon nog stannar på obestämd tid. Det lät spännande kryptiskt och innebär att hon stannar allt från ett par timmar till ett dygn. Härligt! Älskar när Alexandra är här! Sedan tittade syrran med sin lilla Anton förbi ett par timmar, och sedan avslutades ”tjejkalaset” med att Jessica kom, i första hand för att hämta Colin som varit här och lekt med Kit. Men även, och inte desto mindre viktigt, umgås lite i eftermiddagssolen.

Hur mysigt som helst! Älskar när huset är fullt av folk och när ens vänner är härligt spontana som många av mina vänner och syskon är.

Idag var det dessutom lite extra synd om lilla Anton. Han hade ramlat ur sin säng tidigt i morse och landat så illa på golvet att han spräckte upp hakan. Det var bara att åka in till akuten. Nu slapp han sy och det räckte med att de kunde tejpa ihop det. Det var ju så varmt idag och han ville väldigt gärna bada, så Linda fick därför bada lite tillsammans med honom så han inte blötte ned bandaget. Inte så kul för en kille som precis har lärt sig simma och förvandlats till ett vattendjur i sommar.

Linda berättade då att de hade sagt på akuten att han var det fjärde barnet som hade ramlat ur sängen i natt och gjort sig illa på olika vis. Hmmmmm….. kan det vara blodmånen som påverkat? Tål att tänkas på…..

Igår var jag och handlade lite på en av mina favoritbutiker. Där har jag handlat ända sedan tiden då jag bodde i Näsbypark. Och det är läääääänge sedan nu. Kul att den fortfarande finns kvar och att de fortfarande gör att jag går därifrån med tunga kassar och väldigt lite kvar i plånboken. Butiken heter Nordiska Hem och ligger i Mörby Centrum.

Jag hade sett att de hade upp till 50% rea i butiken och tänkte att jag minsann skulle försöka mig på att fynda lite. Jättemycket fina saker var det verkligen på rean, men så typiskt mig var det då att ändå hitta massa saker som var preciiiiis det jag hade letat efter som pricken över i till köksbordet och vardagsrummet som var nyinkommet och inte på rea. Men det var så fint så jag kunde inte låta bli. Är så nöjd med mina nya brickor med ljus och ljushållare.

Här ser ni de saker jag köpte till matbordet.

Och här ser ni de saker jag köpte till soffbordet.

Här är lite fler bilder från själva butiken.

Hittade även dessa nya supersnygga mattallrikarna. Jag har letat efter nya tallrikar då så många har gått sönder hos oss. Så det blev faktiskt några nya tallrikar i precis den här färgen med.

Förresten, de påstår att det ska bli regn nu, men det kommer aldrig, och väderleksrapporten ändras hela tiden. Först skulle det regna massor, sen mindre och mindre. Hmmmm…. vill ha det där förbaskade regnet nu. Brorsan i Småland hade haft regn idag. Barnen hade blivit helt galna och hoppat glädjeskutt och rusat ut och dansat i ösregnet. Härligt! Tror faktiskt nästan jag kommer göra det med om det kommer.

Eller vad tror ni? 😉

Kram

/L

 1. Hej fina! Jag är bara nyfiken på om ditt vardagsporslin kommer ifrån Ikea?
  Min yngste son gillar det svarta och vill att vi köper likadant!
  Ha en fin kväll
  Häls Camilla i Timrå

 2. AnnaK skriver:

  Ska du inte ta och öppna en butik också…precis som Pernilla Wahlgren. Du verkar ju göra det mesta i hennes fotspår. Du utnyttjade henne dessutom när du bloggade tillsammans med henne och misskötte dig så.

  Sedan undrar jag om du kan lägga ut en prislista på allt som SU tycker sina läsare ska passa på att göra om vi får för oss att göra en liknande resa som tex helikopterfärden. Antar att tv bolaget pröjsar set mesta för att det ska bli bra tv.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..