ANNONS

Pride och makeover

/

Vilka härliga dagar jag har haft!!! Tidigare i veckan så var hela gänget från Morronzoot och firade Pride på Pridefestivalen. Självklart så var det i torsdags under schlagerkvällen. Bästa kollegorna och vännerna!

Måste säga att jag älskar att vara på Pridefestivalen. Alltid så välorganiserat och fantastiskt roligt. Det är mycket glädje och kärlek i luften. Och så viktigt att denna festivalen får finnas.

Träffar alltid en massa härliga människor på Pridefestivalen. Härliga kompisar, gamla vänner jag inte träffat på länge då så många jag känner också ofta brukar vara där. Men också väldigt många människor som jag inte känner, aldrig har träffat, som kommer fram till mig och pratar, delar med sig, bjuder på sig. Tack alla fina underbara härliga människor som jag fick träffa i veckan som gått på Pride. Vilka härliga fina människor ni alla verkar vara. Vi ses kanske nästa år! Happy Pride!

En av alla härliga människor som jag träffade på i torsdags var min fina syster. Hon var också på festivalen. Vi var lite busiga och glada båda två och kvällen blev såklart fantastisk när man är på det humöret. Båda två har väl mer eller mindre smala ”ormläppar” efter ett fint genetiskt arv he he. Och så här gott folk ser ett par riktiga duck-lips ut, utan fillers, helt naturligt. Ha ha!

Efter att ha hämtat mig lite från veckans festivalstämning har Korosch och jag nu börjat fixa iordning i källaren.

Liam kommer hem från USA på tisdag och jag vill att allt ska vara klart och fint när han kommer hem. Jag har äntligen fått em de saker jag beställt från Frejas Boning som är fantastiskt snygga. Så nu slipper hans rum se ut som ett kalt sjukhusrum. Liam har ju inte varit direkt entusiastisk precis med att fixa iordning på sitt rum men jag har sagt till honom att det är verkligen på tiden att det görs iordning då allt är gammalt och slitet. Han har haft det mesta sedan han var i Kits ålder och det känns som att det behöver anpassas lite efter den ålder han själv är i nu.

Det sista han sa var: -Måla bara inte om rummet!
Självklart så var det just det första Korosch och jag gjorde. He he! Och nu håller vi på att även måla om hela källarvåningen som innan var tråkigt vitt överallt. Eller snarare smutsig vit färg. Istället håller vi på att måla om i en grå nyans.

Ni kan kanske se lite på ena bilden från trappan. Där har vi målat en vägg grå och den andra är som alla andra smutsvita väggarna såg ut innan vi började. Liam kanske gillar smutsvit, men han kommer definitivt gilla fräscht grått från och med nu, han vet bara inte om det än. 🙂

Här ser ni hallen som börjar ta form. Älskar den nya gråa färgen!

Liams nya sänggavel ska upp, ni ser den här lutandes mot väggen. Nytt sidobord och sänglampa blir det också. Apsnyggt!

Som ni ser har jag och Korsosh rätt mycket att hinna med innan tisdag, så nu måste vi jobba vidare.

Kram

/L

3
40

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00