ANNONS

På turné!

/

Som sagt, det är rätt mycket flängande runt just nu. Men även om man bor i en kappsäck i några dagar så är det väldigt kul. Vi har ju lite ”inflyttningsfest” på en massa ställen runt om i landet då RixFM nu går att lyssna på över hela Sverige.

I torsdags var vi i Kalmar. Älskar att vara i Kalmar då jag har delvist bott här mina första år, men också alltid återvänt hit vart jag än bott i Sverige. Min mamma är född här och min mormor och morfar har bott här i samma hus sedan 50-talet. Nu är det bara min mormor som finns kvar i livet och hon bor fortfarande kvar i huset. Vi får se hur länge till hon kan bo kvar då hon numera, snart 95 år gammal behöver väldigt mycket hjälp. Mormors hus har alltid varit en fast punkt i mitt annars så kringflyttande liv.

Img 0298

Stämningen var på topp i Kalmar. Och publiken var fantastisk. Så roligt att min gamla dagisfröken kom fram till mig efteråt och hälsade. Det var länge sedan vi sågs, och det var så roligt. Vi har setts ett par gånger under åren, och jag tycker att det är rätt mysigt att hon kommer ihåg mig forfarande och berättar lite små anekdoter. Sådana saker blir ännu mer viktiga när ens egen mamma inte längre är i livet, att få höra små saker om sin uppväxt, minnen och sånt. Vet inte om ni som också förlorat en förälder samma sak, men jag vet att jag och min syster känner ungefär likadant i detta.

Img 0319 5b6ff8eb69b6d

Linda med barn var nere i Kalmar och vår bror Joakim kom in till stan med sina barn. Så det blev en mini-kusinträff. Svårt att få till en bild där inget av barnen gör någon konstig min eller spexar. Rent av omöjligt! Visst är det konstigt det där, så fort en kamera ska fram så blir barnen små knasbollar. 🙂

Img 0292 5b6ff91fea4ce

Liam tyckte det var skönt att vara hemma igen, och även träffa sina kusiner. Liam fick också ställa upp att vara bärhjälp. Otilia har problem ibland med sina knän då hon växer så det knakar och idrottar rätt mycket fotbollstjej. Hon hade jätteont under kvällen och Liam ställde då upp att avlasta knäna med att ta henne på ryggen. Gulligt! Kommer själv ihåg när jag var i samma ålder hur ont jag hade i mina knän, det högg som knivar ibland och bultade och gjorde ont. Det var inga fel på mina knän, det är det inte på Otilias heller, det ska gå över när man växt till sig lite. Men jobbigt är det.

Img 0293 5b6ff94647911

Backstage så kom Kit fram till mig och man kunde tydligt se hur kul han haft med sina kusiner. På händerna! De var så svarta, så när jag jag hade torkat av hans händer med lite vatten på en handduk var den helt svart.

Img 0314

Img 0316

Fredagen spenderade jag med att åka hem till min kära bror Joakim och hans familj, passade också på att hälsa på mormor en stund. Tyvärr har jag inga bilder därifrån då min telefon nu har pajat och jag har fått låna en telefon tills jag är åter i Stockholm och kan laga den. Helt sjukt vad handikappad man är utan telefon, sin egen telefon med alla lagrade koder, lösenord och allt annat som finns där.

Sen bar det vidare till Halmstad. Men skriver mer om det i nästa inlägg.

Nu drar vi vidare ned till Malmö, även här en stad jag typ har bott i, utanför i alla fall, men gått i balettskola och lite annat här när jag växte upp. Får se om jag stöter på några kända ansikten här med.

Ha en fin dag! Hoppas att ni också fått lite regn på er!

Kram

/L

0
36

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00