ANNONS

Ta hand om huden efter sommaren

/

Jag har fått många frågor om jag fortfarande tar The Solution, ett speciellt kollagenpulver från Oslo Skin Lab och hur det har gått. Jag har skrivit lite om det innan men tänkte att jag ska skriva lite om det igen.

Svaren på frågorna är att ja, jag tar det fortfarande. Jag har använt produkten i flera månader nu och tycker att jag kan se en förändring i mina linjer och små rynkor i ansiktet. Framför allt så känns huden på något vis väldigt mycket fräschare och det tror jag har att göra med att kollagenet ökar hudens elasticitet igen.

Img 0548

The Solution är ett speciellt framtaget kollagenpulver som efter ett regelbundet intag hjälper till att öka hudens elasticitet samt jämna ut huden och ge mindre rynkor.

Visst har det varit en härlig sommar med sol och värme. Men det finns ju också baksidor av att vara ute i det vackra vädret. Solen är nämligen en riktig bråkstake och bidrar nämligen till att bryta ned det naturliga kollagenet i huden snabbare. Så efter en riktigt solig sommar kan det vara bra att ge huden en riktig kollagenboost.

Img 0534

En av de bästa sakerna med The Solution (förutom det uppenbara med vad det har för effekt på huden) är att den kommer i små en-dos-förpackningar. Jag behöver inte hålla på att slabba med olika mått och sånt, bara att öppna den lilla förpackningen och hälla ned det i vad man vill dricka eller äta.
Det som också är väldigt bra är att pulvret smakar absolut ingenting. Jag äter ju ofta min frukost på jobbet, så ibland häller jag i det i mitt kaffe, en smoothie eller rätt och slätt bara i ett glas vatten.

Img 0540

Vad är kollagen då? Jag har skrivit om det innan men en liten reminder kan väl inte skada. Jo, kollagen är den enskilt viktigaste faktorn för att hålla rynkor borta och bevara hudens spänst och elasticitet. Med åldern så minskar kroppens naturliga kollagen med 1-2% per år och detta startar redan runt 30-årsåldern. Yttre påverkan som sol, föroreningar, mat och rökning bidrar till att huden förlorar sin motståndskraft i kombination med minskat kollagen och då bildas rynkor och linjer. Så med andra ord, kollagen finns helt naturligt i kroppen och är alltså ett helt naturligt ämne i kroppen som vi får för lite av med åren på grund av ålder och av yttre faktorer.

Vissa antirynkkrämer innehåller kollagen men det tillförs bara på ytan och lokalt. Genom att äta eller dricka kollagen så behandlar man både kropp och ansikte från insidan och ut.

Så ta hand om huden efter den här härliga sommaren.

Vill ni läsa mer om produkten eller testa den så hittar ni allt ni behöver veta på Oslo Skin Lab och deras hemsida. Ni får nu 65 % rabatt om ni går in och beställer här.

Ha en fin dag!

Kram

/L

1
18

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00