Kristallengala och något himmelskt gott…

God afton kära du!

Hur har din helg varit? Själv har jag tagit det mest lugnt idag och njutit av det helt underbara vädret som vi hade här idag i Stockholm. Härligt! Det sägs att det ska bli lika fint imorgon med.  Så här ska njutas!

 5b8c47a320cab 5b8c47a320d08skarmavbild 2018 09 02 kl 22 26 46.png

En annan sak som jag verkligen njöt av i helgen var när vi var och käkade på Phil´s Burger. De är ju kända för sina goda hamburgare och jag prövade att äta en med bland annat tryffelmajonäs på. Gud så gott!  Nu är jag fast, det var en riktigt beroendeframkallande hamburgare! Sen, som om det inte var nog så beställde jag mig en smarrig milkshake. Milkshake som milkshake tänker du kanske. Men alltså det här var nog bland det godaste jag har druckit. Bestod av både grädde och riktiga oreos-kakor och man hade inte snålat med det heller. Gick säkert upp 2 kilo bara av att titta på den. Men himmelskt gott!

Img 0620

I fredags var det ju dags för årets Kristallengala. Var och fixade håret innan galan hos mina favoritfrisörer på Creative Headz. Kände mig verkligen så fin i håret.

Img 0626

 

Däremot så var min fotograf (läs Liam) inte lika bra på att fota sin lilla mamma. Men kände mig väldigt fin i både håret och min outfit. Det fick bli en klassisk ”lilla svarta”.

Img 0614

Img 0619

Img 0615

Liam och jag gick på galan tillsammans. Så härligt att kunna gå tillsammans med sin son, snygg och ståtligt son som fick dra runt på morsan. Liam har ju aldrig gått på dessa tillställningarna tidigare så det var premiär på röda mattan för honom.

Img 0630

 

Img 0617

Liam bar sin nya gråa kostym och måsta säga att han var väldigt stilig. Mycket stolt mamma!

Img 0629

 

På galan träffade vi såklart väldigt många som vi känner. Kan inte lägga upp bilder på alla som vi träffade då jag inte fotade så mycket. Men en person som vi träffade där jag även han fota lite snabbt var Mia Parnevik med delar av familjen. Mia har ju inte träffat Liam sedan han var med då vi hälsade på hos dem i Florida och gästade Parneviks. Och hon tyckte att Liam hade vuxit så mycket sedan dess.

Img 0632

Img 0627

 

Som sagt väldigt många kända ansikten här, och vem hittade vi inte i baren om inte Kits farmor Christina och farfar Hasse. Så kul! Och jättekul var det ju även att Bianca och Pernilla vann hela två kristaller. Stort grattis!!!!

 

Img 0628

 

Jag och Liam satt bland alla Hollywoodfruarna. 🙂

 

Img 0631

 

Riktigt kul kväll, och ännu roligare att jag fick uppleva det hela tillsammans med Liam som också var supernöjd.

 

Img 0611

 

Önskar er en fin kväll och godnatt, snart är det dags för mig att kliva upp igen för en ny arbetsdag!

Kram

/L

 

 

 

  1. Maria skriver:

    Kul kväll!
    Kolla in linslusen mellan er

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..