ANNONS

Gamla godingar, glitterbajs och lite naket

/

Idag är det den sjätte september, en helt vanlig dag kan man ju tycka, förutom att en av mina bästa vänner Lili har namnsdag så är den egentligen inte så speciell. MEN just den sjätte september är en dag som jag aldrig kommer att glömma, och skulle jag glömma den så har jag en alldeles underbart gullig och superjobbigt retsam svåger som aldrig låter mig glömma heller.

Det finns nämligen en gammal dansbandslåt som heter just: Sjätte september som spelades av Flamingokvintetten. Min systers man är uppvuxen med den här låten och det är en låt som han då och då börjar nynna på och gärna byter ut en del ord i sången så att den blir lite mindre rumsren. Väldigt kul faktiskt, och nu är den här låten nästan synonym med min svåger. Det är också en låt där refrängen sätter sig som om man vore hjärntvättad och man har svårt att få melodin ur huvudet. Så bara för er, här kommer Flamingokvintetten med denna gamla goding från back in the day när det var riktigt snyggt med ljusblåa kostymer, med kråsad skjorta och utsvängda byxben och en och en hel del mystisk ansiktsbehåring.

Aaaaaaah! Så, nu har även du min kära den på hjärnan. Varsågod! Det var så lite så! 🙂

På jobbet hade vi i morse ett inslag där vår producent har köpt hem knäppa saker från Japan. Och idag slog det nog någon form av rekord i hur knäppt det kan vara. Han hade nämligen fått tag på en produkt som heter: Shit the Glitter.

Photo 2018 09 06 19 19 40 2

Yes det är som det låter. Glitter som ska göra din avföring lite mer glammig. Så sjukt! En liten förpackning med små kapslar innehållandes glitter i olika färger. Antagligen så ska man svälja en sådan kapsel och vips, nästa gång du ska göra nummer 2 så kommer du skita glitter. Felix Herngren som var gäst idag på jobbet och Roger verkade väldigt sugna på att testa det här. 🙂

Photo 2018 09 06 19 19 40

Finns det på riktigt en marknad för detta, finns det på riktigt människor som känner att de vill glamma till bajskorvarna lite? Finns det på riktigt människor som tycker om att titta på sitt bajs så mycket att de tycker det börjar bli lite trist och vill liva upp det hela med lite glitter? Det är en sjuk värld vi lever i. Ha ha!

Påväg hem från jobbet så fortsatte dagen att bli lite mer märklig när jag ser en naken man köra omkring i sin bil. Det har varit ett par rätt varma dagar här i Stockholm. Lite som att sommaren gav oss en liten efterrätt att njuta av i ett par dagar. Så härligt! Det har ju då också inneburit att folk på stan har klätt sig i lite tunnare kläder tillfälligt ett par dagar. Men att köra naken, nja, så varmt var det inte. 😉

Photo 2018 09 06 19 19 40 3 5b9187952afe3

Såg senare att mannen inte var naken. Men ändå, köra cab utan något på överkroppen. Det är inte ofta man någon göra det. Det är ju inte för inte som det väcker lite tankar, vad kan ha hänt? Var han så varm att han slängde av sig tröjan i en svettig protest mot värmen? Hade han köpt en take-awaykaffe och precis satt sig ned i bilen för att dricka när locket lossnade och allt kaffe rann ut över tröjan och att det var därför han nu satt utan tröja? Eller hade han nyss kommit från en olycksplats där han varit hjälte och slitit av sig sin tröja för att med tänderna riva sönder remsor av den och skapa ett tryckförband och räddat liv i väntan på att ambulans kommer? Så många frågor, blir nästan för jobbigt det här. Får gå och lägga mig nu istället. 😉

Sov gott! Och glöm nu aldrig den Sjätte September!

Kram

/L

2
25

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00