ANNONS

Biomys och förtidsrösta…

/

Ikväll var jag och Kit och kollade på Superhjältarna 2 tillsammans med min syster Linda och hennes son Anton. I kön när vi väntade på att köpa biljetterna så såg jag reklam för en ny skräckfilm, The Nun. Älskar skräckisar men det är inte så ofta man får se bra sådana. Är det någon som sett den? Är den bra?

Img 0647

Barnen ser ju sjukt taggade ut på bilden! 🙂

Superhjältarna 2 var i alla fall jättebra, och rolig för både barn och vuxna. Kan verkligen rekommendera den om ni ska gå på bio med familjen då man kan ha väldigt olika smak i en familj.

Måste bara berätta om mitt lilla popcornmissöde. Som så många andra hade vi köpt popcorn och satt och mumsade på detta under tiden vi kikade på reklamen innan filmen. Plötsligt sätter jag ett popcorn i halsen. Jag hostar och hostar, inte så högt, men ändå, det retade till ordentligt i halsen. Fick tillslut gå ut på toaletten och fortsätta hostandet. Kändes som att popcornet hade åkt ned ända ned i lungan faktiskt. Blä, men tillslut kom det upp, kräktes lite till och med på kuppen av allt hostande. Fy tusan! Det kan vara farligare än man tror att äta popcorn. 🙂

Img 0651

Syrran tipsade mig förresten om att det går att se vissa filmer på så kallade VIP visningar. Biljetterna kostar lite mer, men i gengäld så får man sitta i en stor fåtölj som lutar lite bakåt. Väldigt bekvämt och man har en bricka som man kan fälla upp framför sig och även ta med sig lite mat och sånt in. Känns som att jag inte gått på bio på evigheter sedan, i alla fall inte i enbart vuxet sällskap så jag har helt missat detta. Har du testat det? Får väl försöka ordna någon biodate med K och pröva.

Imorgon är det valdag! Det är nu det gäller! Men eftersom vi hade lite mer ledig tid idag än vad vi kommer ha imorgon så gick vi faktiskt och förtidsröstade idag. Dessutom så hade vi redan bestämt oss så varför inte rösta en dag innan. Så nu är det gjort!

Img 0654

Jag tänker inte hålla på att skriva om vad jag tycker eller inte tycker att man ska rösta på i detta inlägget. Det hör inte hit, men det jag däremot önskar är att alla som har rättighet att rösta och har möjligheten att ta sig till vallokalen imorgon och ännu inte har röstat – RÖSTA! För visst är det väl ändå så, att den som inte röstat men kunde ha gjort det, den har ingen rätt att klaga sen. 😉

Ha en fin kväll!

Kram

/L

2
27

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00