ANNONS

Sköna söndag och nagelbitarvaka…

/

Ok, nu sitter man här och kikar på valvakan, En riktig nagelbitare. Det är ju så jämt mellan blocken, och det sjuka är, oavsett vilket block som än vinner så känns det ändå som att inget är klart och allt kommer vara rätt kaosartat en bra tid framöver. Men spännande är det. Och något som är extra intressant är ju när man får se valresultaten för vissa specifika distrikt. Det kan ju vara väldigt olika i olika delar av vårt avlånga land hur vi röstar.

 5b957e5a380ef 5b957e5a38135skarmavbild 2018 09 09 kl 22 05 17.png

Till och med Ramos tycker det är så spännande att han inte vågar titta. Det blir nog inte så många timmars sömn inatt på grund av valvaka och sedan dags att gå upp väldigt tidigt för att åka till jobbet.

Det har varit en jättefin och solig dag här i Stockholm idag. Och idag fick Kit testa att träna BJJ för första gången. BJJ är förkortning av brasiliansk jujutsu. Liam tränar bland annat detta och Anton, Kits kustin har också börjat träna detta. Anton och Kit älskar att brottas på skoj med varandra när de ses. De har båda också storebröder som de brukar få brottas med och är vana vid lite tuffa tag från större bröderna. Så när syrran skulle välja en aktivitet för Anton var valet självklart för henne att välja jujutsu. Nu har Anton testat några gånger och älskar det och då var ju Kit inte sen att säga att han också ville pröva när kusinen pratade så mycket om detta.

Sagt och gjort, iväg till träningen för att testa idag.

Img 0655

Kit och Anton fick köra parövningarna mot varandra och de var så söta att se. De var väldigt snälla mot varandra och visade och hjälpte om någon inte gjorde ett visst grepp rätt. Det är ju inte lätt då det är många saker att hålla reda på. Sedan så var de också rätt tuffa mot varandra när de väl fick grepp om saker och ting, två vinnarskallar som inte ger upp. De hade jättekul!

Vi får väl se efter detta om han vill fortsätta träningen. Men kan i alla fall konstatera att både Kit och Anton tränade hela träningen igenom med ett stort leende på läpparna. 🙂

Img 0670

Liam var ju med och kikade, såklart eftersom detta är något han själv tränar flera gånger i veckan. När träningen var slut så kunde han inte låta bli att brottas lite med lillebror.

Img 0664

När vi kom ut sen utanför lokalen så fortsatte Kit och Anton att utmana Liam, ser ut som att de höll på att vinna där ett tag he he…

Har annars suttit och kikat på en massa gamla bilder i min telefon. Hittade massa fina gamla bilder på både Kit och Liam som jag inte har sett på länge. Och det jag kan konstatera är att tiden har gått så sjukt fort. Var inte länge sedan jag höll mina små pojkar i min famn och de var små bebisar.

Img 0668

Här är ett kort på Liam. Från 2004 och 2018. 14 år!!!! Han var väl ca 9 månader här på den högra bilden. Gud vad han var söt, en så liten rund och go tjockisunge var han. Kommer så väl ihåg när den här bilden togs, det var precis när körsbärsträden i Kungsträdgården blommade.

Img 0667

Och så min söta lilla trollunge Kit. Så charmig och smart och så mycket bus. Och som hade så bråttom ut att vi knappt han fram till förlossningen. Kommer ju knappt hinna blinka innan han också kommer hem och kör moppe.

Img 0669

Här är en annan bild som jag hittade. De är sig lika mina små pojkar, fortfarande samma killar men ändå så förändrade i takt med att de växer. Det är ju så dubbelt allt detta med att ens barn växer upp. Jag tycker att den åldern som barnen är i just nu är helt underbar, men när jag tittade på den här bilden så kommer jag ihåg att jag tyckte att den här åldern de var i just då också var helt underbart. Jag har alltid sagt, och detta bekräftar det lite också, att varje ålder har sin charm, sitt ”gulliga” men också sina utmaningar så jag skulle aldrig kunna säga att någon specifik ålder är den mysigaste/bästa. Alla åldrar är bäst, njuter av varje minut med mina barn.

Det blev verkligen en nostalgitripp det här. Och när jag kikar på alla de här gamla bilderna så känner jag mig så tacksam för mina fina grabbar. Så stolt jag är över de här två, så stolt och älskar dem så oerhört mycket.

Med det sagt, önskar jag er alla en godnatt.

Kram

/L

2
22

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00