ANNONS

Busiga hundar och sköna dagbäddar…

/

Hej där!

Först och främst vill jag tacka er för era fina ord när jag skrev lite om mina tankar och känslor kring min mammas dödsdag. Vi är många som har mist någon, som har liknande känslor och berättelser, som bär med oss en sorg och en saknad efter någon. Sorg är något man lär sig att leva med, men den finns där alltid, lite bakom, lite gömd i allt man upplever. Det är ju inte så att fina upplevelser förstörs för att jag tänker på att min mamma inte längre finns här och att jag hade önskat att hon varit med vid vissa specifika ögonblick i livet. Men det går inte att komma ifrån att vid ett speciellt ögonblick, en härlig upplevelse, så är det ändå något som fattas en när man inte kan dela det med en person som man älskar så mycket som nu inte längre finns kvar.

 5b9ada527cd35 5b9ada527cd84skarmavbild 2018 09 13 kl 23 44 35.png

Och sen det där med att kunna få och ge en sista kram. Tänk om det hade varit möjligt. Att få en chans att få en kram och att få ge en enda lite kram till den man älskat så mycket men som man inte längre kan ge kramar till. Det är nästan det jag saknar mest. Kramarna. Usch vad ledsen jag blev nu när jag började tänka på det. Måste byta ämne nu till något helt annat för att inte deppa ihop.

Kan istället berätta att jag funderar lite på att skaffa en dagbädd. Tycker att det är väldigt snyggt och låter i alla fall rätt härligt att ha en sådan. Är det snyggt bara för att det ser lite lyxigt och bekvämt ut, eller är det på riktigt en möbel man kommer använda? Finns det någon här som läser detta som verkligen använder sin dagbädd mer än till en avlastningsyta? För jag misstänker att det kan bli risk för att det kan bli så, avlastningsyta och en alternativ hundkorg. Hundarna lär säkert älska den.

 5b9ad2f63e554 5b9ad2f63e59cskarmavbild 2018 09 13 kl 23 12 17.png

Den här tyckte jag var rätt snygg, hittade på Jotex. Benen och färgerna passade lite in här hemma. Men tyvärr gillar jag inte riktigt tyget.

 5b9ad47b2ef6e 5b9ad47b2efbbskarmavbild 2018 09 13 kl 23 18 36.png

Den här dagbädden såg rätt cool ut. Snyggt med skinn, men hur bekväm är den egentligen. Ser inte ut att vara så mjuk. Men snygg var den. Denna kommer från Sleepo.

Känner mer för att det ska vara i sammet och mjukare. Hittade då den här skönheten från House Doctor. Hur snygg är inte den. Men är den skön?

 5b9ad53ad1483 5b9ad53ad14d1skarmavbild 2018 09 13 kl 23 21 58.png

Jag får nog lägga det här med dagbädd på hyllan ett tag till. Det är ändå ingen idé att köpa nya möbler nu när Ramos varit så jobbigt och förstört så mycket av våra möbler och saker i huset. Vi får vänta tills hans rebelltid är över.

Däremot så har vi nu testat något nytt vad gäller Ramos och det är att vi har gjort iordning så att hundarna får vara i ett rum nere i källaren när de är ensamma hemma. Nu är det ju så att vi inte lämnar våra hundar ensamma så länge, så ni som blir oroliga behöver inte oroas. Fick tipset att de hundar som är busiga eller oroliga när man är borta hemifrån kan må lite bättre om de får en mer begränsad yta att vara på. Detta då de är oroliga, letar runt omkring i huset eller ska vakta hela huset när de är ensamma och kan då stressas av en stor yta. Då får de på så sätt mindre yta att oroa sig för, har mer kontroll osv. Testade det nu som sagt och tycker att båda hundarna har blivit mycket lugnare, inga marodörer som varit framme i alla fall och tuggat sönder en massa saker.

 5b9ad80514c6a 5b9ad80514d15skarmavbild 2018 09 13 kl 23 33 35.png

Däremot så blev Ramos så här glad efter att jag kom hem häromdagen då jag bara varit borta en timme och handlat. Helt sjukt vad högt han hoppade, upp och ned, av glädje. Gick inte att fånga så bra på bild, lite suddigt som ni förstår. Men gå in på mitt Instagram så ser ni ett klipp. 🙂

En annan sak som vi har upptäckt som är helt sjukt är att Ramos gillar att titta på naturfilmer. Så fort vi sätter på tv:n och det är en naturfilm så blir han allert och sätter sig upp i soffan och börjar titta på tv. Så märkligt men gulligt!

Så häromdagen fick han titta på sitt favoritprogram, om tigrar på Animal Planet. 🙂

Kram

/L

1
33

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00