ANNONS

Världens bästa jobb

/

Jag kan inte annat än att säga att jag älskar mitt jobb på radion.

För på vilka andra arbetsplatser får man möjlighet att baka en finsk pirog? Inte så speciell kanske, men om vi säger en finsk levande pirog vars fyllning består av en smaskig Markoolio!!

Hela 20 kg deg gick det åt. En stor pirog med andra ord!!

Sen var det bara att pensla med lite ägg och efter det bränna på med en brännare.

Mmmmm… en riktigt smaskig pirog.

Igår var vi på radiogalan med hela Rix och vi firade ordentligt. Vi hörs ju numera över hela Sverige och fått lika många sändare som våra konkurrenter.

Och vet ni vad, nu måste jag skryta lite, sedan vi fått våra nya sändare så har värt morgonprogram -Rix morronzoo- varit den största kommersiella morgonshowen i tre veckor nu på raken. Känns helt otroligt! Ni kan ju förstå hur glada vi är.

Måste firas såklart! Så roligt att fler och fler lyssnare hittar till oss. Och vilken fantastisk respons vi fått med, tack alla ni som lyssnar! Men det är lätt att göra ett bra jobb om man har underbara kollegor och har sjukt kul på jobbet!

Har ju ett aktionuppdrag som jag måste göra då och då. Och denna gången skulle man sätta eld på mig.

Fast det var såklart under ordnade former under övervakning av stuntmän med brandsläckare.

Kan inte sluta skratta när jag ser dessa bilderna. Såklart var det konstig och läskigt att se att ens arm brinner. Men det kändes inte, och när det började bli varmt så skulle jag säga till för då skulle de släcka.

Tycker jag ser rätt lugn ut när själva elden härjar men när de sedan släcker, då ser jag ju helt vettskrämd ut. Ha ha!

Ok, jag bjuder på den!

Nu ska jag ta helg, hoppas att ni får en härlig fredagkväll.

Kram

/L

0
34

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00