ANNONS

Grattis älskling

/

Godmorgon! Hoppas att helgen hittills varit precis så som du önskat. Har inte hunnit skriva här på ett par dagar då min fina man fyllt år. Jag älskar att planera och överraska och den här gången har inte varit något undantag.

I fredags började vi födelsedagsfirandet med lite kul aktiviteter med vänner som sedan avslutades med en härlig middag. Men idag fortsätter firandet då vi just nu är påväg till Mantorp där det blir fartfyllt. Jag kommer lägga upp ett annat inlägg med massa bilder från hela helgen senare för nu vill jag passa på att skriva några rader till dig min älskling.

Den här helgen är din min fina man. Jag vill att du verkligen ska känna dig speciell för det är du. Jag älskar dig så hårt. När det blåser finns du där till 100%. Du gör mig trygg och jag har aldrig känt mig så älskad då du verkligen alltid sätter mig i första rummet.

Sättet du har tagit till dig mina söner, Kit och Liam, är också helt fantastiskt och något jag inte ens vågat drömma om.

Du är min bästa vän och jag älskar att få vakna upp varje dag och skratta med dig. Du gör mig så otroligt lycklig. Och som Alexander Bard brukar säga: Du är ju inte ful att titta på heller.

Denna helgen är din! Love U

/L

3
48

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00