ANNONS

Vilken helg!

/

Vilken underbar helg det varit. Jag älskar att planera och hitta på överraskningar för mina nära och självklart ville jag ju göra nåt speciellt för Korosh när han fyllde år i fredags.

Eftersom jag går upp så tidigt för att åka till jobbet på mornarna så började firandet egentligen inte förrän jag slutade jobbet. Hade planerat en för olika roliga saker vi skulle höra och eftersom Korosh älskar en god grillad hamburgare och gärna kan äta det flera gånger i veckan hade jag ordnat så att han fick komma till Johan Jureskog och tillaga en riktig gourméhamburgare på hans restaurang Jureskogs.

Det var riktigt kul och så sjukt gott. Att hamburgare kan smaka så gott. Har ni inte testat hans fantastiska burgare så gör det om ni har vägarna förbi. Kan lätt bli beroendeframkallande så gör det på egen risk.

Sen bar det av för lite action med lite vänner. Vi hade då bokat en jättekul aktivitet som heter Downhill Cars som går att köra på Flottsbro skidbackar när det inte är vintersäsong. Downhill Cars är väl nåt mittemellan lådbilar och go-carts men utan motor. Man åker upp för backen med liften sen rullar det nedför i serpentinvägar .

Nedifrån ser det ut att vara jättelätt och gå väldigt långsamt men så känns det inte när man väl kommit upp och ska åka ned själv.

Mycket svårare än jag trodde och så sjukt kul! Ni måste testa om ni inte gjort detta innan.

Tävling blev det såklart med. Två lag där de två från varje lag som fick bäst tid sen möttes i en final. Både jag och Korosh hamnade i final men blev snuvad på en pallplats med 1 sekunds marginal.

Vi var ett härligt gäng som hade väldigt kul. Syrran var självklart också med fast hon fick nästan rött kort för att kört för sakta. Ingen spänningssökare där inte! He he!

Det hann bli rätt kallt ute innan vi var klara och efter vårt actionäventyr var det dags att värma oss i vårt gemensamma transportmedel tillbaka till stan. Hade då bokat Partybussen som kom och hämtade oss. Rolig chaufför och bra stämning på bussen.

Sen var det dags för middag och det var ju då en självklarhet att äta middag på vår favoritrestaurang, typ vårt andra hem, Beirut Café. Det finns inte någon så god libanesisk mat någonstans. Det är så gott att jag blir hungrig bara jag tänker på det just nu. Mums!

Liam kom också förbi på restaurangen och vi konstaterade att han har nästan vuxit upp på det här stället, har varit vår ”familje restaurang” sedan han var runt 4-5år.

Massor av god mat, vi rullade nog nästan hem.

Restaurangägarna överraskade med magdans, superduktig tjej.

Lite tal och skålande såklart. Sen bar det av ut i Stockholmsnatten för de som orkade. De som var trötta eller under 18 åkte hem och sussade gott.

Lördagen var en slappardag för oss, en uppladdning inför söndagen. För Korosh fick nämligen även en Supercar Trackday som jag fixat via Liveit. För är det något min älskling gillar är det snabba bilar. Vad passar då inte bättre än att först åka och hämta ut en sjukt snygg bil att låna för en dag.

Sedan åka ned till Mantorp för att köra raceingbil på en riktig bana. Så kul!

Hade planerat allt i minsta detalj och faktiskt blev allt som jag hade tänkt mig. Och bäst av allt att min älskling var så otroligt glad.

Så med andra ord en fartfylld helg på många sätt som blev så lyckad. Tack alla som var med oss, nära och kära, och förgyllde dagen. Vilka fina vänner ni är.

Nä nu måste jag sluta skriva då det är risk att jag snart somnar. Passar på att önska er er alla en riktigt god natt!

/L

3
35

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00