ANNONS

Glasögonorm och fotvärmare

/

Hej

För några dagar sedan var jag och Liam hos optikern. Liam ville kolla sin syn och jag har väl insett mer och mer att även jag borde gå och göra det.

Vi ska inte ens tala om det faktum att jag tidigare alltid haft perfekt syn. Vi ska heller inte nämna att jag sista tiden fått svårare och svårare att läsa. Och då förstår ni varför det då är uteslutet att avslöja att jag numera måste använda läsglasögon. Hur ska det gå? Jag med mitt lilla pingisbollshuvud (ja jag har ett väldigt litet huvud) kommer inte kunna hitta några vettiga glasögon utan att se ut som en blonderad bananfluga.

Ja ni ser ju själva, här med nyhets-Lottas glasögon som jag provade på jobbet. Och det var från en väldigt snäll vinkel. Så vi pratar om Liam istället.

Det visade sig nämligen att han också behöver glasögon för att se bättre på långt håll. Nu har synfelet så litet att han får köra bil ändå utan det. Men tycker ändå att det var bra att vi upptäckte det så han kan börja använda glasögon redan nu när han känner att han behöver kunna läsa skyltar på långt håll och när han kör bil. Bra också för att då kanske synfelet inte blir värre.

Tycker ni inte att optikerns testglasögon är väldigt lika Liams solglasögon han köpte i somras?

Har en förresten en privat liten fotvärmare här hemma.

Ramos vill lägga sig vid mina fötter hela tiden och ibland till och med på dem. Han lägger sig till och med på mins fötter när jag står och lagar mat. Hur söt får man bli!

Jag har ju innan skrivit om hur fantastiskt kul jag har på jobbet. Och därför blev det extra roligt när vi för några dagar sedan fick reda på att vi numera är Sveriges största morgonshow på radio. Hurra!!!

Så jäkla kul! Och till alla er som läser bloggen och även lyssnar på oss på mornarna vill jag ge ett stort stort tack för att ni lyssnar. Och om du som läser detta ännu inte har hört oss på RixFM Rixmorronzoo så tycker jag verkligen att du ska ratta in vår kanal. Vi har väldigt roligt tillsammans och massor av härliga gäster i studion.

Kram

/L

0
40

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00