ANNONS

Kärt återseende

/

Hej på er! Hur har er helg varit?

Här har det varit fullt ös som vanligt. Först var det fotbollsträning med Kit på fredagen. Mitt nya liv som fotbollsmorsa tar sig, börjar känna mig rätt hemma här på läktaren nu. Snabb inskolning för mig.

Efter träningen blev det fika, rätt mysigt att göra så. Bara Kit och jag och få en lugn stund tillsammans, prata lite om skolan, kompisar och allt möjligt.

Sen bar det av att åka och handla presenter för vi var bjudna på två kalas på lördagen. Först ut var Lea som hade 7 årskalas. Lea är ju en av mins bästa vänners dotter och är liks gammal som Kit, skiljer vara en dryg vecka mellan dem. Så de har hängt ihop de där två ett tag nu, väldigt kul att se att även våra barn trivs så bra ihop. Sen var det dags att åka vidare till nästa kalas. Då var det kusin Dexter som fyllt 6 år. Ännu mer bus och lek.

Idag har det sedan varit jujutsuträning för Kit och Anton. Efter träningen så åkte Anton och Linda med hem en stund eftersom grabbarna trots kalas, lek och träning fortfarande inte hade lekt av sig.

Det blev en snabblunch från Max som gör väl att man inte kvalar in sig på prispallen till årets mamma precis. Men ingen läsk eller milkshake i alla fall.

Retsamt då att när man väl får äta efterlängtade Nuggets och pommes så kommer en storebror och nallar lite mat.

Och som om det inte vore nog så kommer även mamman och gör samma sak. Årets mamma, tror inte det. Inte enligt Kits besvikna blick. Men vilken tur då att kusin Anton inte äter pommes så det blev en massa över i alla fall. Inga barn skadade med andra ord.

Men sen kom Roger på besök. Inte min kollega utan grisen Roger. Vi var ju påväg att köpa en minigris som ni kanske minns men efter att ha haft den på prov så insåg vi att det inte skulle funka med hur vi bor och det liv vi lever. Men gud så fästa vi fortfarande är vid Roger. Särskilt Liam.

Nu kom så Roger med matte på besök och det var så kul att träffa honom.

Han kände igen Liam direkt och han var så glad och fin. Han har det verkligen bra.

Men även en minigris blir ju stor även om han inte blir lika stor som vanliga grisar. Och nu hade han vuxit jättemycket tyckte vi. Även om han nu är fullvuxen är han fortfarande så otroligt söt. Lilla Roger.

Sen var det dags för första fotbollsmatchen. Kit var riktigt taggad.

Och självklart var vi där och hejade på.

Så en helt där allt gått i ett, inte konstigt att jag är helt slut. Nu ska jag kasta mig i säng för imorgon är en ny spännande dag på jobbet. Ni får inte missa, slå på RixFM påväg till jobbet imorgon bitti. Vi hörs då!

Godnatt

/L

2
34

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00