ANNONS

Klantarsel…

/

Jag är så klantig, så typiskt mig! Skulle slänga massa tidningar på jobbet idag. Skulle vara så duktig och kasta dem i vår återvinningstunna, men precis när jag kastat i dem så kommer jag på att min telefon låg där mellan tidningarna. Tjoff rätt i soptunnan.

Det var bara att krypa ned och leta upp den. Tur det bara var papper och inte vanliga hushållssopor. Blir rätt trött på mig själv, det är inte första gången jag kastar ned min telefon i just denna soptunnan. Suck!

Såg att jag hade missat att lägga upp lite bilder från min brorson Dexters kalas i lördags. Det blev massa gott att fika och äta, bland annat god smörgåstårta. Min svägerska Lindah är bra på att baka och det blir alltid då gott.

Dexter som fyllde år ville inte vara med på bild, försökte få till en fin bild på alla tre grabbarna men set var hopplöst. Ingen satt still, jo förresten Anton gjorde det. Som en staty, vet inte vad syrran gjort för att få honom för tillfället så lugn. Var lite skull ad mor de andra virvelvindarna. Men det gick fort över och sen var det kaos med alla tre igen. Ordningen återställd.

Mina fina syskon! 2 av dem i alla fall.

Min vackra syster Linda och vår brorsdotter Line. Hon är helt underbar! Ett riktigt charmtroll och redan nu är hon busig, kavat och full med humor. Line alltså som är 2,5 år, inte syrran.

Ikväll har jag legat och gosat med den här lilla sötnosen i soffan. Brorsan börjar faktiskt bli gammal nu, och det är inte lätt alla gånger för honom med Ramos som fortfarande är rätt valpig. Blir ju lätt mycket fokus på den yngre hunden så det är nog inte lätt alla gånger, man ser tydligt de svartsjuka blickarna, ibland nästan ledsna blicken han ger mig.

Så ikväll var det Brorsans kväll. Den lilla lyckosten! Royal treatment, bästa platsen i soffan och som han njöt.

Skämmer ni också bort ers hundar emellanåt eller är det bars jag som får skuldkänslor och vill boosta lite emellanåt?

Ha en fin kväll!

Kram

/L

2
38

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00