ANNONS

Hipp hurra för Kit!

/

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Kits födelsedag!!!

Idag för sju år sedan, nästan exakt vid denna tiden på kvällen bestämde du dig för att komma ut. Sim vi hade längtat. Och så bråttom du hade! Det tog inte mycket mer än ungefär 45 min från första värken tills det att du var ute. Det var på håret att vi hann fram till sjukhuset. Och det var verkligen kärlek vid första ögonkastet.

Stort grattis min fina, underbara fantastiska Kit. Jag älskar dig så oändligt mycket och är så otroligt stolt över dig.

Det blir ju inte som vanligt när man fyller år och man är bortrest. Men vilken tur att jag hann med en shoppingtur på Dubai Mall och handlade presenter. Ett av världens största köpcenter, om ni någon gång ska till Dubai måste ni ta ett besök här. Här finns allt, en jättestor foodcourt högst upp, massor av lyxmärken blandat med märken i prisklass med HM och allt däremellan. Lägg sedan till ett jättestort VR ställe där du kan få en hel del häftiga upplevelser, en isrink, ett lekland och massor, massor av annat. Ska skriva lite mer om detta i ett senare inlägg.

Hursomhelst så hittade jag leksaker som Kit verkligen önskat sig, bland annat ett Wrestlingbälte.

Även om vi inte var hemma gick det bra att ordna med smaskig födelsedagstårta med.

Mums mums!

Resten av födelsedagen firades enligt önskemål från födelsedagsbarnet i poolen. Det har varit mycket aktiviteter denna veckan med två aktiva grabbar så inte så mycket tid solstolen. Passade därför själv på att njuta lite av sista dagen i solen vid poolen.

Nu håller jag på att packa för imorgonbitti åker vi hem.

Hoppas ni alla får en fin fredagkväll! Kommer lite mer inlägg under helgen från vår vistelse här i Dubai.

Kram

/L

3
39

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00