ANNONS

Världens sötaste Nilo

/

Nu vill jag varna känsliga läsare, för nu finns det stor risk för sötchock! Du kommer även få se vääääldigt mycket bebisbilder.

Vi har nämligen precis kommit hem från vår resa till Dubai där vi varit för att filma med Lailaland och samtidigt har vi träffat vår bror Johan, hans fru Tina och deras son Nilo. Eftersom Johan bor i Kina och vi sällan ses har vi inte haft möjligheten att träffa Nilo än, Johan och Tinas första barn.

När de var i Sverige sist tillsammans, några dagar innan de skulle resa hem igen upptäckte de att Tina var gravid. Och kolla vilken fin liten kille det blev.

Jag vet, Nilo får kanske mycket uppmärksamhet för tillfället här på bloggen i jämförelse med andra syskonbarn, men det beror ju på att vi inte fått träffa honom än och tagit igen 6 månader av babymys på en vecka samt bunkra upp för en lång tid framöver. Älskar alla mina syskonbarn lika mycket bara så ni vet!

Vi har i alla fall alla blivit totalt charmade av den här lilla trollungen. Familjens senaste tillskott. Så charmig! Lätt till skratt, nyfiken och social. Väldigt allert och ”med” hela tiden.

Det har varit en resa med en hel del utflykter och aktiviteter med, och Nilo har kunnat följa med på de flesta. Inga protester.

Det har varit väldigt varmt på dagarna. Det är Tina och Johan vana vid då det är väldigt varmt där de bor på somrarna. En liten batteridriven fläkt, från Kina såklart, som går att fästa på vagnen och tydligen även på bärselen är såklart ett måste. Typiskt min bror att köpa nåt sånt och dessutom komma på det där med att fästa fläkten på bärselen. He he! Men funkade skitbra! Kan verkligen rekommendera.

Bad funkar såklart också!

Men även att pappa Johan sprutar lite vatten ur nappflaskan. Busigt!

Det är många som velat gosa med den här lilla killen. Särskilt Liam har varit väldigt på. Han har alltid varit barnkär och så gullig mot Kit och sina småkusiner.

Hände en liten kul grej på stranden. Tina och Johan hyrde en trampbåt en stund och bad mig och syrran passa Nilo. Typ max 30 min undertiden som han låg och sov. Självklart vaknade han då lite tidigt och var ledsen. Både jag och Linda är ju vana med små barn och gjorde allt för att få honom att sluta gråta. Inget hjälpte. Tillslut kommer Liam fram, tar honom i famnen och han slutade gråta direkt. Som vi skrattade jag och syrran, vi trodde vi var värsta supernannies med våra gemensamma erfarenheter så kommer en 15 åring in som vill bli UFC fighter och får Nilo att sluta gråta direkt. Kan inte annat säga än att jag blev lite stolt över Liam även om vårt självförtroende som barnpassare fick sig en törn. 🙂

Mycket mys och skratt men också en å annan liten tår när det var dags att säga hej då. Det är ju alltid svårt med avsked, och särskilt när vi vet att vi inte kommer ses på väldigt länge.

Nu är vi hemma igen och saknaden är redan jättestor!

Hoppas ni stod ut med min babybildbomb. Och vill ni ha mer kommer ni kunna se mer av Nilo i Lailaland senare i höst.

Stor kram

/L

2
55

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00