ANNONS

En glad tvåa!

/

Tänk så mysigt det är med hundar. Älskar våra små grabbar så mycket! Även om de kan vara skitjobbiga, bita sönder en massa saker så är de så gosiga och alltid förlåtna. När vi kom hem från Dubai visade de i flera dagar hur mycket de saknat oss då de ville vara nära, nära. Så mysigt!

IMG_1698

Igår var vi på In House galan, en gala där man delar ut priser inom reklam och marknadsföring. Så efter radion och lite möten var det dags att göra sig iordning. Troschockvarning utfärdad och mycket glamouröst sätt att fixa sig. Men det är min favoritplats i huset, på golvet i hallen framför vår spegel.

Skärmavbild 2018-10-25 kl. 08.07.46

Fantastiskt sällskap och ett rum fullt med oerhört roliga, smarta och driftiga och inspirerande människor. Och se så snygga vi var med! En härlig kväll!

Skärmavbild 2018-10-25 kl. 08.06.27

Nu blev det tyvärr ingen vinst för oss på RixFM men vi kände oss ändå som vinnare. Vi var nominerade i kategorin bästa direktreklam och kom 2:a. Så stolt och glad att få ha varit med och tagit fram vår bröllopskampanj vi hade tidigare i år för RixMorronzoo tillsammans med Roger och alla andra på marknadsavdelningen på Rix. Har sagt det förut och säger det igen! Älskar mitt jobb! Underbara arbetskamrater. Så nöjdare 2:a pristagare får man leta efter. 🙂

Skärmavbild 2018-10-25 kl. 08.07.22

Idag har det annars varit en helt vanlig dag på jobbet, med sändning av radio på morgonen och möten resten av dagen.

IMG_1716

Älskar min nya höstkappa!!! Har alltid gillat kappor och jackor med lite mer militär-känsla, guldknappar och andra snygga detaljer. Har fått många frågor tidigare vart min höstkappa kommer från och den är från Maruschka de Margo.

IMG_1708

Hoppas att du annars haft en superfin dag!

Stor kram

/L

1
33

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00