ANNONS

Ta inte för mycket av min tårta!

/

Låna pengar ska man alltid göra med försiktighet och inget jag vill uppmuntra men det finns tillfällen i livet då man behöver ta ett privatlån och då lönar det sig alltid att jämföra bankernas räntor. Det är stor skillnad i ränta mellan olika banker. Vissa tar ut väldigt hög ränta medan andra tar ut mycket mindre för samma typ av lån.

Tog en fika tidigare idag med syrran där vi kom in på just detta, kunde ju då inte låta bli, storasyster som jag är, att på ett mycket pedagogiskt sätt förklara hur stor skillnad det kan upplevas vara.

Mmmmm…. så gott med prinsesstårta, så man vill ju helst behålla så mycket som möjligt för sig själv och inte betala mer ”tårta” till banken än nödvändigt.

Jag har som ni säkert vet ett samarbete med Direkto. De är själva ingen bank men erbjuder en tjänst som hjälper dig att jämföra bankernas räntor så du kan hitta den bank som kan erbjuda dig den lägsta. Det är kostnadsfritt, du får svar fort och det görs endast EN kreditupplysning. Om du går själv till flera banker för att jämföra deras räntor tas det en kreditupplysning av varje bank och därmed kan din kreditvärdighet försämras för varje bank du tar kontakt med och du får sämre och sämre erbjudande.

Du får sedan en sammanställning på svaren från de olika bankerna och efter det avgör du om du vill låna och kan då välja den bank som gett dig bäst villkor.

IMG_1733

Jag tror nog att de flesta då väljer det alternativ där du får betala minst tårta, förlåt jag menar ränta.

Gå in på direkto.se och läs mer om hur de kan hjälpa dig att välja rätt bank med lägst ränta.

Kram

/L

0
8

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00