Bus eller godis?

Idag är det dags för den ”riktiga” dagen för alla busiga barn (och vuxna) som vill klä ut sig och knacka på grannskapets dörrar och skrämmas lite. Bus eller godis? Vi kör Halloweentema idag på jobbet. Det fick bli en lite läskig sjuksköterska i år. Vad tycks?

IMG_1807

Jag har alltid älskat Halloween och har ofta haft stora Halloweenfester hemma. Sista åren har det varit så mycket med vår husrenovering att jag inte orkade fixa med fest här hemma då det lätt blir ett rätt stort projekt eftersom jag tycker det är så kul. Ett par år dekorerade jag och syrran hela huset (inomhus) som att det var en kyrkogård. Vi köpte stora frigolitblock, skar ut dem i olika storlekar och gjorde om dem till gravstenar som vi karvade in olika texter och målade dem. In med massa stenar och löv och gravljus, spindelnät från Buttricks i typ hela huset, massa levande ljus och vips så var det en riktigt läskig stämning i huset. Det är också så kul för alla gäster gått verkligen all in i sin utklädnad allt från läskiga monster/spöken till Austin Powers.

IMG_1808

I måndags var jag och Liam på en pressträff inför att säsong 2 av Lailaland snart startar. Närmare bestämt 13 november kl 21 på tv3, Viafree och Viaplay. Samtidigt var det premiär för Lance vs livet med Lance Hedman och Magdalena Graaf som ni hittar på Viafree. Det programmet hade premiär i måndags. Så in redan nu och kolla här om ni vill.

Så efter pressträffen gick vi och tog en gemensam mor/son-lunch.

IMG_1813

Senare på kvällen var vi ett gäng familj och vänner till mig och Liam samt Magdalena och Lance samlade på Taverna Brillo för att premiärtitta på de första avsnitten. Härlig stämning och det bjöds på väldigt god mat. Har ni inte varit här och ätit deras pizza så måste ni hit och pröva det. Mums mums!

IMG_1812

IMG_1809

Underbara vänner och familj som kom och ville titta på smygpremiären.

IMG_1811
Några av de som kom var mina härliga arbetskamrater Lotta och Roger.

IMG_1810

Även underbara Alex, Alexandra…

IMG_1765

Min syster Linda, Nikita och Elliot. Och så min bror Jonas såklart, som verkar ha photobombat mina bilder ha ha!

Tack alla som kom, ni skapade som vanligt en härlig stämning!

Hoppas ni får en härlig Halloween idag!

Buuuuuuu!

/Laila

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..