ANNONS

Nedräkning till premiär!

/

Snart, snart är det premiär för säsong 2 av Lailaland. Inte många dagar, timmar kvar nu. På tisdag, 13/11 kl 21.00 på TV3, Viafree eller Viaplay. Kommer sedan sändas på tidigare nämnda kanaler varje tisdag, två halvtimmesavsnitt efter varandra så det blir totalt en hel timme med Lailaland.

Och jag tänkte att jag skulle avslöja lite grann om vad som kommer dyka upp under kommande säsongen nu.

Det är ju egentligen inga hemligheter då jag berättat både här på bloggen och Instagram vad jag har gjort senaste halvåret. Men denna säsongen kommer ni att få lära känna Liam lite bättre och hur det är för honom att ha två föräldrar som är skilda och dessutom där pappan numera bor i sitt hemland, USA.

Liam är där så ofta han kan och därför blir det nästan alltid att han åker dit stora delar av sommarlovet. Så ni kommer få följa med Liam när han åker över och hälsar på sin pappa och sin släkt. Det är svårt som det är att ha skilda föräldrar och det är ju nog inte lättare när föräldrarna dessutom bor på två olika kontinenter och ibland delar vi ju inte heller samma syn på uppfostran. Man kan ju tycka att vi i Sverige är väldigt lika amerikaner men det finns en hel del kulturkrockar ska gudarna veta. Så ni förstår att vi har ju våra argumentationer emellanåt när det gäller Liams uppfostran/framtid precis som alla alla andra föräldrar och det kan ju hetta till ibland även för oss när man tycker helt olika.

Ni kommer också få fortsätta ta del i hur det går och vart vi står i vår barnfråga. Jag delar också med mig av något som jag aldrig gjort tidigare eftersom det var otroligt jobbigt att gå igenom och som jag inte varit redo att prata om förrän nu.

Men självklart så kommer ni även få hänga med på en massa bus och skoj med. Så precis som förra säsongen blir det han härlig blandning av allt. Det är också så lätt att vara sig själv och känna sig bekväm att dela med av sig själv när man har så fantastiskt filmteam som vi har och jobbar med. De är helt underbara!

Nu är det dags att hoppa in i ekorrhjulet igen, måndag imorgon, en ny vecka och det absolut bästa med den veckan är att den här lilla killen kommer till mig imorgon.

Stor kram

/L

1
24

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00