Las Vegas och tjocka släkten

Tjohoo! Idag är det tisdag och du kan äntligen se två nya avsnitt av Lailaland. Nu får ni följa med oss till Las Vegas och senare Liam när han hälsar på sin pappa.

Skärmavbild 2018-11-20 kl. 21.25.31

Jag tycker att avsnittet med Liams pappa är rätt känslosamt och man märker att han håller igen. Det är ju inte lätt för någon av oss så som situationen ser ut när man har en förälder i USA och en i Sverige. Som förälder har man konstant dåligt samvete eller en enorm saknad, och som barn är det också jättejobbigt, dels saknaden men också att man kan ha dåligt samvete för den andre föräldern. Det är komplicerade och invecklade känslor som nog de flesta som levt med skilda föräldrar eller själv har barn och lever åtskild från barnets andra förälder.

Skärmavbild 2018-11-20 kl. 21.21.21

Jag och Liams pappa är vänner och har en fin relation och det är jag väldigt glad för. Vi har våra meningsskiljaktigheter som så många andra föräldrar och att dessutom finns en kulturell skillnad gör ju också sitt till.

Skärmavbild 2018-11-20 kl. 21.21.38

Kika in på kvällens avsnitt så får ni också hänga med och se hur Liam har det när han spenderar hela sina sommarlov hos sin pappa och sin släkt, farbröder, fastrar, kusiner och farmor i USA, North Carolina.

Här kan du se avsnitt 3 direkt:

Och här kan du direkt se avsnitt 4

Kram

/L

  1. Barbro skriver:

    Hej! Tack för ett underbart Lailaland. Supertrevligt verkligen! Kram och ha det gott.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..