Gran Canaria

Nu är vi här! En hel vecka sänder vi då live med Rixmorronzoo direkt härifrån Gran Canaria. Varje dag, hela veckan mellan kl 05.00-10.00. Det är jättehärligt och som tur är så ärva ju inte ensamma här, vi har närmare bestämt 60 vinnare med oss .

Vilket härligt gäng! Vilken energi och vilka underbara människor. Tack alla ni som kommit med till Gran Canaria. Ni är fantastiska!

Bild på vårt rum, visst är det tjusigt. Det enda är att jag blev utelåst idag från hotellrummet. Trodde jag hade lämnat balkongdörren öppen så jag försökte gå in den vägen efter att ha genat över Lottas balkong. Men det visade sig att jag inte hade gjort det. Suck. Bara att snällt vänta och sedan bli insläppt. Då vart det genast lite bråttom att göra sig ordning.

Dags för lite volym med hjälp av saltspray. Men jag hann precis fixa till mig sedan redo för middagen.

Det är väldigt fint här, har gått runt här och njutit av de vackra stränderna, den vackra byn Puerto Mogana.

Jättefina stränder.

Så många fina gränder inne i byn, så många vackra blommor. Blev otroligt glad över alla fina färger. Som balsam för själen en första advent. Lyssna gärna på oss på morgonen mellan kl 5-10. Nu kan man vinna fler härliga priser, bland en massa mat. Hur bra är inte det nu när det snart är jul.

Önskar dig en härlig dag!

Kram

/L

 1. Sara skriver:

  Vad är det för saltvattenspray du använder?! Den verkar superbra!

 2. Hecis skriver:

  Hej ! Har sett Lailaland och jag måste säga att du har en väldigt fin, artig och social begåvad son. Du ska vara stolt. Serien är jättekul,

 3. Karin skriver:

  Hej Laila, vill bara ge en pepp-historia. Jag blev spontangravid med min trea vid 44 års ålder efter mängder av försök mellan 36-40 år med missfall och annat.. gav upp och satte in spiral. Tog ut spiralen när jag fyllde 44 och blev gravid på direkten, trots att vi inte försökte! Födde en frisk älskling vid 45. Fertiliteten tar inte slut efter 40, bara fortsätt!! Har en bekant som var 47 när hon fick sin sista!

 4. Eva skriver:

  Måste vara världens bästa jobb ni alla har, tänk att få glädja så många lyssnare och samtidigt så får dom lära känna er lite också. Lite avis är jag allt, måste börja våga ringa in till radion när det är tävlingsdag ☎️☎️. Ha en fortsatt härlig vecka, kramls

 5. Barbro skriver:

  Hej! Ha en fin vecka på Gran Canaria! Lyssnar på er varje morgon. I kväll är det Lailaland och kommer garanterat att titta. Kram och ha det gott.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..