På plats i Lidköping

Woho!!! Nu är vi äntligen på plats här i Lidköping. Kom hit i går och nu är det riktigt pirrigt. Sista förberedelserna för Mello på lördag är igång. Bor på Stadt hotell och kolla in så tjusigt de hade gjort på hotellrummet.

Som ni säkert vet har jag jobbat med fantastiska Bishara ett bra tag nu och han ska som ni säkert läst om redan framföra en låt i Melodifestivalens deltävling nu på lördag. Tänk att denna kille knappt visste att han kunde sjunga för ett år sedan, har nyss fyllt 16 år och ska nu ställa dig på scenen för första gången och gör det då i ett sådant här sammanhang.

Bishara är en oerhört ödmjuk och fantastisk kille med en gudomligt vacker röst. Det är inte lätt, mycket är väldigt nytt så det är att hålla tummar och tår att allt går bra. Låten är dessutom skriven av bland annat Benjamin Ingrosso, grymt bra!

Då nu går all tid åt att repa både på och vid sidan av scenen varje ledig minut. Jag hoppas att ni också kommer tycka om Bishara och hans låt och framför allt rösta på lördag!!

Väldigt mysigt hotell måste jag säga. Här bor de flesta av alla artister och folk som jobbar med mellon.

Här är lite fler bilder från hotellet.

Jag har ju inte tagit helt ledigt från Rix Morronzoo så jag har sänt direkt från Lidköping i morse via en liten extra radiosändare mina kollegor skickade med mig då de var kvar i Stockholm.

Inte helt lätt detta då tekniken strulade. Men det bodde väl en liten tekniker i mig trots allt så det löste sig.

Jag fick ett uppdrag i morse som jag skulle lösa med hjälp av lyssnarna i Lidköping. Tanken var att det skulle komma personer till hotellet och hjälpa mig lösa vissa uppgifter, Och först trodde jag att det skulle misslyckas att det inte skulle komma en enda person. Men sen när jag nästan gett upp vällde det in folk. Så sjukt kul!

Här är bevis att uppdraget med att komma in med en bandyboll löstes.

Att få fram en Läckökringla gick också bra

Det löste sig med att någon som kom och berättade varför Lidköping är bättre än Skövde, men också att någon från dansbandet Scotts kom (någon som känner Scotts gick också bra). Och vem dyker upp om inte Scotts egen turnébusschaufför. Klockrent! Fick också lite bonus, en låga fullt med lokala delikatesser -popcorn!!

Och sist men inte minst en raggare som körde ut mig på en raggartur!

Vilken dag! Så roligt! Både radiotekniker och flygande reporter.

Helt slut nu!

En låååång och spännande dag väntar imorgon. Jag håller er uppdaterade med allt spännande som händer.

Kram

/L

  1. Barbro skriver:

    Hej Laila! Så kul att du är i Lidköping! Det är en vacker liten pärla. Och Läckökringlan är ju hur Go som helst. Tänkte gå på mello med en vän men det kom annat i vägen. Skojiga uppdrag du fick och det gick ju vägen. Håller alla tummar och tår för Bishara på Lördag. Kram till en tuff tjej som dig Laila.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..