Tacksamhet!!!

Vilken vecka detta har varit! Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering här och lovar att det ska bli bättre.

Är så oerhört glad, stolt, tacksam, och det går att skriva väldigt många fler känslor här, ord räcker inte till över vad jag känner för Bishara och hans framförande i melodifestivalen förra veckan.

Bishara är en fantastisk kille med en unik röst och en sällsynt ödmjukhet. Bishara och vi alla runt omkring honom har jobbar hårt, stöttat och förberett så att det skulle kännas så bra som möjligt förra veckan. Det har verkligen inte varit lätt, mycket att lära sig på så kort tid. Men det har gått bra. Bishara har sugit åt sig som en svamp och utvecklats i raketfart med scennärvaro och hur man tar kameran bland annat. Så den som kämpat allra mest är Bishara själv.

Jag var så nervös och satt back-stage och kollade. För hur mycket man än förbereder den artisten man jobbar med så är det ändå hen som själv måste flyga när hen väl är uppe på scen. Jag tyckte att Bishara var fantastisk och höll på att äta upp mins naglar när de skulle redovisa resultatet.

Lite uppladdning bakom scenen innan det är dags.

Det blev många intervjuer i Lidköping.

När det sedan stod klart att han gått vidare direkt till finalen kunde jag inte hålla tillbaka tårarna. De fullkomligt sprutade av glädje. Och jag kan säga att det fortsatte hela kvällen. Så fantastiskt roligt att få möjlighet att jobba tillsammans med den här fina ödmjuka killen som dessutom har en helt underbar familj.

Underbara Jenny som coachat Bishara om allt som har med att stå på en scen att göra.

På genrepet pajade hans in-ears och kunde plötsligt inte höra musiken eller sig själv. Det löste sig som tur var tillslut.

Jag vill också skicka ett jättestort tack till alla er som röstade på Bishara. Ni är också en del av detta. Tack också för alla fina meddelanden och kommentarer, så mycket kärlek ni har visat på olika sätt. Stor kram till er alla.

Helt slut nu efter att ha jobbat nonstop i två veckor och har i helgen nu en efterlängtad kvalitetstid med Kit. Ska berätta mer om det imorgon.

Kram!

/L

  1. M skriver:

    Jamän du behöver inte be om ursäkt för dålig uppdatering. Vi vet hur lite du prioriterar bloggen och hur opersonlig du är. Krav från sambon kanske?
    M

    1. helen skriver:

      Har inte din mamma lärt dig att har man inge snällt å säga så kan man vara tyst 🙂 Kram på dig oxå tror du behöver det <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..