Blivit med podd!

Igår hade jag och Kit en riktig mamma och son mysdag! Eftersom jag har varit tvungen att jobba hela sportlovet så ville jag i alla fall göra något speciellt med Kit. Så vi bokade in oss på ett hotell inne i stan där de har en liten spa-avdelning på taket.

Syrran och hennes son kom förbi på förmiddagen och gjorde oss sällskap ett par timmar på spat. Det var nämligen tillåtet för barn att vara där fram till kl 13 på dagen. Poolen som de har utomhus är riktigt varm och skön. Där låg vi och guppade länge. Väldigt skönt!

Sen var det tid för lite bastu. Älskar att sitta i en varm skön bastu och det gjorde grabbarna med. Alla barn som var på spa fick låna en sådan har söt morgonrock med öron på. Och ni som vet min kärlek till söta onepiece kan ju tro att jag blev lite sotis på barnens morgonrock. Hade lätt haft en sådan istället om den funnits i vuxenstorlek.

Efter lunch så var det dags att checka in på rummet. Jag och Kit tog sedan en tur på stan och gjorde lite olika saker och när vi sedan var tillbaka på rummet bestämde vi oss för att ha lite lördagsmys och kolla på film. Vi beställde upp lite gott att äta och även att dricka. Fick då serverat massa god läsk till Kit och lite bubbel till mamma.

Kit presenterade stolt den fina uppdukningen. Oerhört lyxigt att sedan vakna upp, bada lite till på morgonen och äta en smarrig hotellfrukost. Vi hade verkligen så mysigt!

Tidigare i veckan avslöjade vi att jag och Roger startat en podd. Den heter Roger & Laila och hade premiär i måndags. Jag har velat göra podd länge tillsammans med Roger (min arbetskollega och fina vän) men han har varit lite svår att övertala men tillslut gav han med sig och nu är vi igång. Vi delar ju ofta med oss av våra liv, tankar och känslor varje morgon i radion men man hinner sällan gå in särskilt djup på de ämnen som tas upp. Därför är det väldigt kul att vi nu kan liksom fortsätta snacket och utveckla hur vi tycker, tänker och känner utan tidspress eller olika avbrott.

Är supertacksam för all positiv feedback, så kul att ni gillar den. Har du inte hört den ännu så är det bara att söka på ställen där poddar finns så hittar ni den lätt.

Vi hade sedan en releasefest på jobbet för vår nya podd där jag och Roger bjöd på en dryck och ett tilltugg som representerade oss. Vi hade en liten disk var i var enda av rummet med våra godsaker.

Jag bjöd självklart på champagne och ostron.

Roger bjöd inte helt oväntat på gin och tonic och punschpraliner.

Nytt avsnitt är ute imorgon, men första avsnittet går ju såklart att höra nu.

Ha en fin kväll!

Kram

/L

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..