Världens gladaste tvåa!

Vilken fantastisk helg det har varit! Bishara kom tvåa!!!! Så otroligt glada vi är alla och framför allt Bishara själv. Har nog aldrig träffat en person som varit så glad för en andraplats som han. Är så oerhört stolt över denna kille, så snabbt han har utvecklats.

(Foto:Alex Ljungdahl, bild lånad av Expressen)

Jag är också så otroligt glad och lycklig över alla röster och fina kommentarer ni skickat till både mig och Bishara. Som sagt tidigare, nu har resan bara precis börjat och det ska bli så kul att få fortsätta vara med på den men även få dela den med er.

Igår hämtade jag den här mysiga lille killen. Han hade värsta showen för mig i bilen. Så söt!!! Gå in på mitt Instagram så ser ni vad jag menar, la upp ett klipp där. Busig blick har han minst sagt min lilla trollunge.

Det har varit intensiva veckor då det funnits lite för lite kvalitetstid, men ikväll tog jag med mig båda mina söner ut och åt middag på restaurang. Mins fina älsklingar! Mina hjärtan, mitt allt! Vad vore jag utan er, ni fyller mitt liv med så mycket skratt, glädje och kärlek!

Så tacksam för så mycket just nu. Med sådana positiva sköna tankar sover jag gott inatt. Sov gott du med!

Kram

/L

  1. Helen skriver:

    Grattis till andraplatsen även om jag tyckte han var värd å vinna så är det nog bra att han blev tvåa så han kan bli lite varm i kläderna å fokusera på skolan va lik dom är varandra dina fina söner kramar från Boden

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..