Inredningsinspiration

Vet ni vad, jag älskar verkligen mitt hem, det är så härligt nu att man äntligen fått nästan allt så som man vill ha det. Men eftersom jag älskar inredning så älskar jag också att inspireras av andra. Det finns alltid någon härlig detalj eller lösning att inspireras av och kanske sno en idé eller två. Men också bara hitta andra vackra hem att njutfullt titta på en liten stund. Här har jag nu samlat några inspirerande hem från Instagram som jag ville dela med mig av till er. Jag har fokuserat idag på hallar och vardagsrum. Tänkte visa lite olika kök och matplatser någon annan dag.

Jag tycker om när man vågar ha mörka färger, det är inte farligt, det kan skapa lugn och harmonisk känsla. Likaså att blanda olika material som står i lite mer kontraster av varandra.

Kolla så härligt det blir i hallen med en mörkgrå färg på väggen, och det härligt mörka golvet. Bild från @mittlillehjerte och @io.decor

Här har man valt ljusa golv och väggar men gått in på mörkbrunt och svart på en hel vägg i köket och sedan plockat upp den mörka nyansen så det blir stark kontrast mellan det vita och det mörkbruna lite slitna känslan på soffan. Så snyggt.

Bild från @loftdesignru

Vi fortsätter lite mer i den bruna skalan, kolla in här så snyggt med tegelvägg som får stå för de mörka tonerna. Och kolls in golvet, vilken snygg nyans. Jag gillar ju själv mörka golv men det här golvet var riktigt snyggt.

Bilder från @loft_industrial_journal

Ok, det blev en matplatsbild i alla fall, men bara för att det hänger ihop med förra bilderna.

Vilket underbart hus!!! Och denna hallen, så snyggt att bryta av den mörka väggen och trätrappan med ett glasräcke. Även dessa bilder från @loft_industrial_journal

En annan snygg hall i lite annan stil kommer här.

Ljusa väggar men en mörk dörr istället och slipat trägolv där man målat mönster på sedan. Återigen väldigt fina kontraster med gammalt lite slitet/patina och nytt. Bild från @alexandravieriu.interiors

Här kommer lite fler bilder från @loft_industrial_journal där man väl får sammanfatta dessa snygga hem med att den gemensamma nämnaren är industri och tegel. Hur snyggt som helst!!!

Och när vi ändå är inne på tegeltemat, hur snyggt är det inte att komplettera en tegelvägg som är rå och sträv med en sammetslen fåtölj i lite rockokostil.

Bild tagen från @urbanblueprints

Håll utkik för mer inredningsinspiration, får kanske bli badrum eller sovrum nästa gång. Ha en fin kväll!

Kram

/L

 1. M skriver:

  Hej
  oj va tråkig du är. förstår inte varför du bloggar över huvud taget. Bara för att tjäna pengar förstås.
  Sveriges tråkigaste blogg det är du.

  1. Annika skriver:

   Sa trakig blogg enligt dig, men ända tar DU dig tid att klicka in pa den, läsa och kommentera? Det är faktiskt DU som är trakig. Att man orkar lägga energi pa sana totalt onödiga kommentarer! (Samtidigt är jag väl inte bättre som orkar lägga energi pa att besvara sana trakiga kommentarer 😀 <3 )
   Men du, ha en bra dag, och hoppas att DU blir lite lyckligare i framtiden!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..