ANNONS

Vårkänslor!

/

Hoppas att du har haft en lika härlig helg som jag har med underbart vårväder. Jag bara älskar de där första vårdagarna då man känner att solen faktiskt värmer för första gången på väldigt länge. Också den där känslan att du inte behöver ha vinterjackan på, en tunnare jacka eller i bästa fall endast en tjockare tröja. Jag blir på så fantastiskt gott humör. Blir inte ni det?

I helgen var jag över hos syrran för att fira hennes bonusbarn som fyllde båda 13 år. Där var det fullt av krokusar i hennes gräsmatta.

Helt otroligt vad tiden går fort, alla vänners barn, mina syskons barn och mina egna börjar alla bli så stora nu, inga småbarn längre, tonåringar eller går i skolan. Men det är härligt också.

Jag stannade kvar en stund och då började jag och Linda prata om gamla smycken som mamma lämnade kvar efter att hon gick bort. Linda hade rensat några lådor hon hittat från mamma och där hittade hon även en del smycken. Vi började titta på dem och självklart kom det upp massa minnen. Framför allt ett armband med berlocker där det fortfarande fanns kvar bitmärken i ett hjärta. Det var jag som bet då jag blev svartsjuk på att syrran fick ett större hjärta än jag. Då blev mamma arg och säkert inte kul, men idag är det ju en historia vi skrattar åt.

Alltid lika mysigt att vara hos syrran, som hade bakat en supergod marängtårta. T och O som fyllde år gillar inte vanlig tårta, men Lindas marängtårta älskar de. Så enkelt så det är löjligt. Två marängbottnar med en slags chokladkräm och hallongrädde mellan. Överst hallongrädde igen toppat med massa jordgubbar och hallon. Självklart godast med hemmagjord maräng. Slurp sa det, inte en smula kvar, glömde ta bild på tårtan men så här busiga och glada blev vi efteråt i alla fall.

Kit och Anton älskar att leka med varandra så Kit tjatade om att få stanna kvar och sova över. Då fick vi plötsligt en oplanerad barnfri kväll och passade då på att gå ut och äta middag med några vänner och hade en supermysig kväll.

Nu är den här härliga helgen slut och dags att ladda för ny vecka.

Glöm inte att nytt avsnitt av vår podd Roger & Laila kommer ut imorgon.

Kram

/L

1
32

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00