Knäppa hundar

I veckan har jag verkligen fortsatt att känna vårkänslor. I början av veckan var det rätt kyligt, särskilt på mornarna när jag åkt till jobbet men det har varit soligt och härligt hela veckan. Och idag, ja då kunde man gå utan jacka mitt på dagen! Underbart!! Och ja, jag vet att det helt säkert kommer vara kallt igen och att det till och med kan komma snö men det tänker jag inte på nu.

Bästa veckan, Kit-vecka!! Jag älskar verkligen denna åldern, så stor men liten på samma gång, många tankar, funderingar och känslor och så mycket humor. Min fina Kit!

Det är så roligt med våra hundar, de är på riktigt helt knäppa och man undrar ju lite vad dom händer i deras huvuden. De är verkligen riktiga linslusar och de ska vara med precis överallt.

Ramos ska till exempel jämt kolla in mig på toaletten. Svårt att göra det man ska när någon tokstirrar på dig och följer varje rörelse du gör.

Sen så har vi ju det här med att sova. Det kan ju bli lite varmt om man låter hundarna komma upp i sängen. En liten på brösten och en som en halsduk. Och nåde mig om jag rör mig. Jag är deras egna levande kudde.

Kit har en liten bästis i Ramos, de leker jämt. Busar och brottas, som två valpar. Och Brorsan kommer som en pappa eller polis och säger till dem att sluta.

Häromdagen så hoppade Kit studsmatta, då tog han in Ramos där och jag sa ät Kit att vara försiktig och inte hoppa. Men det visade sig tillslut att Ramos älskade studsmattan. Han VILLE hoppa med Kit. Och ännu knäppare blev det sedan när han fick syn på märket mitt på studsmattan och trodde att han kunde bita tag i det. Det tog en lång stund innan han fattade att det inte gick. Suck!

Men hur knäppa våra hundar än är så är de högt älskade familjemedlemmar. Jag är också väldigt stolt över båda mina söner som båda hjälper till väldigt mycket led hundarna och tar ansvar. Det är viktigt tycker jag, att låta barn ta ansvar i samband med att de får göra något de tycker om. Det är fantastiskt att se hur mycket de växer som människor.

Lite hjälp att plocka hundbajs är ju bra, och man måste ju göra sånt som är lite äckligt med när man hjälper till.

Tidigare i veckan var jag på en fototagning för en tidning och där fick mins nya skor som jag köpte i London få vara med.

Älskar när jag får möjlighet att jobba med samma sminköser och stylister som jag jobbat med innan, Hade en riktigt rolig dag.

Imorgon är det fredag igen, dags att ta på sig solglasögonen för nu blir det ännu mer sol. Härligt! Älskar mitt jobb, så underbara roliga, knäppa, snälla, omtänksam, smarta och fina människor jag jobbar med. Man vet aldrig vad som händer när man bland annat stått i studion med de här två. Roger och Måns. På med radion imorgon så lovar jag att du kommer i rätt fredagsstämning.

Ha en fin kväll!

Kram

/L

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..