Nästa Åre

Så var vi påväg till Åre för vår årliga skidresa med Rix FM. Massor av glada vinnare som får följa med och vi kommer sända med Rix Morronzoo varje morgon resten av veckan direkt på plats från hotellet.

I checkad och klar! Här med min rumskompis he he!

Alltid intressant när man reser med vänner och arbetskamrater och spana in hur folk packar. Här ser ni en bild på våra resväskor. Kan du gissa vem som äger vilken packning?

Ja, det är inte helt lätt detta, fundera en lång stund.

Fundera du lite till…

Har du tänkt färdigt? Då kan du scrolla ned lite till så kommer svaret.

Ta sa! Trodde ni inte va! Att jag hade minsta väska. Jag har rest så mycket och slängt fram och tillbaka överallt känns det som, levt i en turnébuss i massor av månader och är det något jag lärt mig är det att man använder oftast inte ens hälften av de kläder man packar med sig. Så jag packat lätt och planerar rätt.

Så sjukt roligt när jag sedan såg Rogers packning. TVÅ stora resväskor!!! Då vi ska dela rum ska det bli väldigt spännande att se vad han egentligen har med sig.

Ett glatt gäng som längtat efter denna resa länge. Alltid så oerhört kul med vår Åre-resa.

Så slå på radion imorgon för en härlig direktsändning från Åre där det känns som att allt kan hända!

PS. Nu är det klart att ny säsong av Lailaland kommer sändas 6/5 kl 20.00 på TV3, eller på Viasat och Viafree.

Ha en härlig kväll!

Kram

/L

  1. Jocke skriver:

    Du kunde ha packat hur tungt du ville om jag var där och använt mig som bärhjälp…Bara gått framför mig och låtit mig ta hand om din tunga väska uppför trappor och allt, haha…Hade erbjudit mig direkt! 😉

  2. Inis skriver:

    Vilket hotell bor ni på?
    Ha det så trevligt

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..