Påskledighet och studiohäng

Hej kära du!

Njuter du av påskledighet och vårsolen? Eller skulle nästan mer korrekt heta sommarsolen för i helgen känns det verkligen dom att solen hoppat över en årstid och gått direkt över från vinter till sommar.

Jag hade tänkt att vi skulle jobba hemma lite på tomten och fixa med poolen men tyvärr har så mycket annat slukat upp min tid.

Efter att vi firade att Liam fått sitt medborgarskap i USA var jag på intervju på Nyhetsmorgon på TV4.

Jag var där för att prata om Lailaland och att det snart har premiär, närmare bestämt 6:e maj. Självklart pratade vi om en hel del annat också. Är du nyfiken så hittar du klippet säkert inne hos TV4.

Kit var med och hängde i kulisserna van att vara med på olika jobb och hänga både med mig och sin pappa.

Kit tyckte det var väldigt kul då han fick väldigt mycket uppmärksamhet och blev väl omhändertagen av de som jobbade i studion. Det har varit en hel del intervjuer nu inför säsongspremiären av Lailaland och därför var det även för några dagar sedan en intervju med fotografering hemma.

Lite snygga foton i soffan i vardagsrummet.

Lite snygga poseringar i köket.

Och lite bilder utomhus.

Eftersom det inte varit tid över att fixa på tomten, uteplatsen och vid poolen så fick det bli bilder vid uthuset ha ha!

Men en sak som var viktigast av allt att fixa i veckan, i alla fall om du frågar min älskade man, så var det motorcykelkläder!

Då Korosh sedan ett tag tillbaka skaffat MC-kort och jag mer än gärna åker med på en tur har vi nu äntligen skaffat oss mc-kläder! Vad tycks?

Känner mig jäkligt cool, och konstaterade att det är namne mig riktigt snyggt med mc-kläder.

Utöver detta så har jag varit lite med Bishara i studion i veckan.

Det är så fantastiskt att jobba med honom, och det kommer snart komma ut grymt bra nya låtar med honom.

Kan knappt vänta tills ni också får höra! Härligt somrigt väder ute och då åkte nya sommarskorna på, ser ni dem på bilden? Typiskt Laila-skor som syrran sa när vi såg dem.

Har även spenderat tid i studion och plåtningar med en annan ny artist denna helgen. Om denna nya stjärna ska jag berätta lite mer om inom kort. Nu ser jag fram emot en riktigt hejdundrande påskmiddag hemma hos Korosh familj för att senare åka till syrran och äta kroppkakor innan det är slut på påskledigheten från radion. Det har ju blivit många dagar utan mig och Roger på radion om du är van att förgylla din tid med oss. Men häng inte läpp då, för då kan du gå in och lyssna på vår podd. Nytt avsnitt ute! In och lyssna nu! Perfekt underhållning i öronen när du ligger och jäser i vårsolen.

Ha en försatt skön påskhelg!

Kram

/L

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..