ANNONS

En ny stjärna kommer snart…

/

Hej hej, hoppas att din dag varit bra!

Har du precis som jag haft en dags extra ledigt denna veckan? Hur skönt var det inte att bara jobba tre dagar och sedan vara ledig en dag. Att gå och jobba sedan på fredagen kändes ju knappt som att man jobbade, den dagen gick så fort eller hur?

Och nästa vecka är det likadant, så härligt. Men det lustiga med att jag säger att det är så härligt och skönt med extra lediga dagar så innebär det ju inte riktigt att jag är helt ledig. Jag är ledig från radion visserligen men har massa annat roligt och spännande som jag även jobbar med. Några saker kommer visa sig snart vissa mycket snart och andra lite senare i åt. Lovar att berätta mer så snart jag kan.

Ett av mitt absolut roligaste arbete sista året har varit att arbeta med Bishara. Vi fortsätter nu på resan som är påbörjad och det är så kul. Det har varit flera år sedan jag arbetade med musik på detta sättet och jag har verkligen saknat det. Men var sak har sin tid och nu är tiden inne för mig att jobba mer med musik igen.

Därför är jag så glad över att kunna avslöja att ni väldigt snart kommer få se en ny stjärna födas. Den 14/6 släpper nämligen den här tjejen sin debutsingel If I Rule The World.

Leia heter denna otroligt begåvade tjej. Jag lärde känna henne för första gången när hon var fem år då jag jobbade med Idol och hon följde med sin mamma på jobbet som är sminkös. För två år sedan frågade hennes mamma om jag ville lyssna på henne och säga om det var bra. Mina förväntningar var så att säga inte jättehöga då jag ofta får den frågan men också för att hon då bara var 12 år. Men gissa hur chockad jag var och helt nockad av hennes röst och talang. Nu har det gått två år sedan dess och det har varit oerhört kul att jobba med Leia den här tiden. Detta är bland det bästa med mitt jobb, att få vara med i utveckligen, sätta ihop rätt personer, få vara en del av resan och göra allt jag kan för att den fantastiska talang jag sett ska få bästa möjliga förutsättningarna att kunna utvecklas och nå dit den själv vill.

Och nu släpper Leia som sagt sin debutsingel If I Rule The World som bland annat Zara Larsson varit med och skrivit.

Så håll utkik, för en sak är jag säker på, en ny stjärna på pophimlen kommer att tändas.

Kram

/L

5
36

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00