ANNONS

Isbad och toalettbesök

/

Nu kommer Ryssvärmen sägs det, sol och värme denna veckan lagom till nationaldagen och skolavslutningar. Härligt! Här hemma har vi fixat med poolen så den ska vara klar att bada i till helgen. Själv har jag inte badat än då jag är en riktig badkruka och det är alldeles för kallt än vi vattnet. Men längtar tills jag kan plaska runt som förra sommaren som på den här bilden.

En som inte ville vänta här hemma var Liam. Han skulle minsann bada. Fast det var iskallt i vattnet då vi precis fått fylla på med en viss mängd nytt vatten och det ännu inte har hunnit värmas upp.

Han skulle se så cool och oberörd ut. Tror mest för att lura i oss andra att det var skönt så vi möjligtvis också hoppade i. Men lyckades fånga rätta känslan på bild. Ha ha!

Bästa veckan är det annars nu här hemma. Kit veckan! Båda mina grabbar är hos mig och jag njuter.

Jag har ju två fyrfota små söta killar här hemma också. Och ni som följer bloggen vet ju att de aldrig låter mig gå på toaletten ensam. Väldigt snällt att de håller mig sällskap. Det är så livet är nuförtiden. Sedan jag blev mamma och ovanpå det hundägare så har jag aldrig en ensam stund på toaletten. När barnen var små var det de som prompt skulle vara med och nu är det hundarna.

Det värsta är inte att de ska vara med utan det är ju blickarna de ger mig. Man blir ju nästan generad. Nästan som att de skäms för min skull över allt ”äckligt” jag gör här inne. Sitta på en toalett!! Ha ha!

Imorgon är det nationaldagen. Hur ska du fira? Själv ska jag vara på Skansen och fika med kungen och drottningen. Nä, nu ljög jag lite. Men på Skansen ska jag i alla fall vara. Bishara ska nämligen sjunga och är en av artisterna i programmet på Sollidsscenen. Det kommer sen sändas på TV senare på kvällen så kan du inte komma själv kan du kika på SVT.

När vi ändå talar om Bishara så är det väldigt roligt att berätta att han släpper sin andra singel den 20/6. Så notera den dagen, då kommer ny fantastisk musik.

Dessutom är jag jätteglad för Bisharas skull som är nominerad till Rockbjörnen i kategorin årets genombrott.

Vill du vara med och rösta kan du gå in på länken här.

Önskar dig en fin och solig dag!

Kram

/L

1
30

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00