ANNONS

Bara vi…

/

Tack alla för era fina hälsningar. Ni är så gulliga och ska veta att det värmer. Förr eller senare måste vi alla uppleva förlusten av en nära och älskad person. Vissa skonas lite mer från sådana smärtsamma förluster än andra och i det tycks aldrig finnas någon rättvisa i detta. Alla önskar vi ju ha de vi älskar med oss, nära hela livet. Livet vill många gånger annorlunda än vi själva vill och vi kan inte kämpa emot eller vinna det slaget. Det jag tröstar mig med är att denna gången var det en nära, älskad människa som gick bort som levt ett långt innehållsrikt liv och som var väldigt uppskattad och älskad. Hennes tid var inne, det var dags nu och på så sätt är ju denna sorgen inte ens i närheten av sorgen och saknaden till min mamma.

När tillvaron kastas omkull lite så får man också möjlighet att reflektera, stanna upp och bromsa lite. Vad är viktigt? Vad behöver jag, vad ger mig energi i livet och hur vill jag leva mitt liv?

Man behöver inte göra några stora förändringar men för mig fick jag en liten välbehövlig påminnelse att ta hand om mina allra närmaste. Det har som vanligt varit en jättehektisk vecka där bara jobbet, barnen och hemmet varit i fokus. Det är ju så lätt att det blir så. Jag kände därför att jag och Korosh behövde få vara själva, ta hand om varandra. Därför överraskade jag honom igår med en hotellnatt på hemmaplan. Bokade in oss på Clarion Sign då de har så härlig pool på taket med jättefin utsikt över Stockholm.

Vi har ätit och druckit gott, rått om varandra och det var ju ingen nackdel att sommaren kom tillbaka igår. Sol och poolhäng.

Här har vi det riktigt bra, bara vi två. Jag tillsammans med han som jag älskar så mycket!

Kram

/L

2
53

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00