ANNONS

En smart bilförsäkring…

/

Hej på er!

Jag blev kontaktad av Paydrive som undrade om jag ville testa deras försäkringstjänst på bilar. Blev väldigt överraskad då jag aldrig hade hört talas om att det finns en tjänst där man själv bestämmer sin premie genom sin körstil. Premien bestäms av hur mycket du kör och självklart hur hårt du trycker på gasen. Kör du på ett normalt sätt och inte för snabbt/vårdslöst så kan du spara flera 1000 lappar. Man skulle kunna tro att man aldrig får köra för fort eller köra om för att få en bra score, men så är inte fallet. Kör du på ett normalt sätt så får du en bra score. Detta är ju toppen för dig i stan eller som kör lite mindre. Själv tycker jag att det ska bli kul att testa och se vad jag får för score samt hur mycket jag sparar i månaden.

För att kunna ha en smart bilförsäkring krävs det att du kopplar upp bilen via Telia Sense. Det gör du med en liten dosa som ingår och kopplas in under ratten. Paydrive har varken bindningstid eller uppsägningstid. Och man får tre månader på sig när man tecknar utan att körstilen påverkar så att man kan vara säker på om man sparar pengar eller inte.

En smart grej när man kopplat in dosan är att du också får wi-fi i bilen. 20 GB surf per månad ingår (gratis första 6 månaderna) och hur skönt är inte det när man ska ut och resa med hela familjen.

Gå in på paydrive.se och testa, det tar bara 10 sekunder för att få ett pris på din bilförsäkring och se hur mycket just du kommer att spara i månaden. Via Telia sense appen ingår det även smarta lösningar som tex en varning om du parkerat på en gata där det är städdag, vägassistans direkt via appen, automatisk körjournal med vägtullar och massa annat!

Kram

/L

0
9

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00