ANNONS

Semestern närmar sig…

/

Äntligen är semestern snart här, två dagar kvar sen smäller det! Vi har räknat ned hela veckan på jobbet och har verkligen kommit i skön semesterstämning redan. Lite slappare och lite gladare stämning. Härligt! Har din semester redan börjat eller räknar du också ner?

Kit får vara med lite på jobbet denna veckan. Han tycker det är roligt och spännande. Inte minst för det finns så mycket olika grejer som tagit hit till oss på radion. Kit hittade den här leksaken, en hatt med gafflar som snurrar runt. Satte på små bullbitar och sen var det bara att försöka ta sig en tugga. Väldigt kul!

Ni har väl inte missat att Bishara har släppt en ny låt? Den finns i två versioner. En original och en remix. Vilken tycker du bäst om? Ni hittar båda på Spotify klicka här för remixen.

Han ska även vara med på RixFM-festival i sommar och det har övats för fullt med hans framträdande. Ska bli så kul!

I helgen var vi alla syskon och träffades i mormors hus. Det var känslosamt. Hennes doft var där. Starka fina minnen. Vi besökte också minneslunden för hon nu finns tillsammans med morfar och min underbara älskade mamma.

Denna tiden var den vackraste tyckte mamma, då pionerna blommade, hennes favoritblommor. Syrran skickade precis en bild på hennes pioner i trädgården då vi alla tänker på mamma när vi ser dessa fina blommor.

Det är så synd att de blommar över så fort, men blir på sätt och vis en påminnelse att leva fullt ut i nuet och vara närvarande här och nu och njuta av allt som händer nu. För annars missar man det vackra, missar när pionerna blommar som vackrast.

Kram

/L

3
29

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00