ANNONS

Hello Greece!

/

Godmorgon! Hoppas att dagen börjat på bästa sätt.

Själv har jag precis vaknat, de andra sover så jag passar på att skriva lite här på bloggen. Vi är just nu i Grekland, närmare bestämt på Kreta. Sist jag var på Kreta var när jag var på klassresa i nian och det var en helt annan resa.

Älskar Grekland, så underbart här. Vi bor på ett jättebra hotell i en form av hus lägenhet med liten egen pool utanför. Inte långt från hotellrummet ligger stranden och havet. Det är nåt särskilt med medelhavet eller hur!

Det finns jättegod buffé och massor av andra gäster från många olika länder. Kit träffade ganska snabbt flera nya kompisar och det är så härligt med barn och språk. Det spelar inte så stor roll att man inte talar samma språk man förstår varandra rätt bra ändå. Vi vuxna har så mycket att lära av våra barn. Och det gemensamma språk som alla barn talar flytande stavas fotboll. Så det spelas en hel del fotboll på kvällarna här.

Laddar batterierna nu, behövde verkligen det. En väldigt stressig och intensiv vår. Tar igen lite kvalitetstid med Kit. Gosar, myser och skrattar. Underbart!

Och sen är det mest bad, bad och bad!

Kram

/L

0
53

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00