Kolla min score!!!

Nu har jag testat paydrive och jag kan medge att jag var lite nervös över min score, men jädrar vad överraskad jag blev när jag såg mitt resultat!!

Trodde att jag skulle ha en mycket sämre score!

Det jag verkligen gillar med denna försäkring är att man bara betalar för det man använder och att du själv bestämmer premie genom din körstil.

Kolla själva vad ni får för pris, det tar bara 10 sekunder på paydrive.se och är helt kostnadsfritt!

Kram

/L

  1. Elin skriver:

    Hej fina Laila!
    Jag följer dig slaviskt i Lailaland, med chipssmulor i naveln sitter jag dagligen och kikar på avsnitt efter avsnitt!
    I ett av de senare avsnitten så pratar Liam om en tanke han hade, där han beskriver att om man håller i en pinne och petar te.x på en groda så är han fundersam/tagen över hur tusan man kan känna något av grodan med en pinne i handen! EXAKT den tanken har slagit mig i alla år, och inte fan blir jag en fysiker för det för det är så fruktansvärt intressant Hälsa honom att en go, gla värmlänning också delar den tanken! Kram på er

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..