Roadtrip…

Nu är vi äntligen på plats, landade för ett par dagar sedan och har redan hunnit se massa fantastiska saker här i Florida. Resan gick bra och vi började vår roadtrip i Miami.

Älskar Miami. Så fint och och härlig stämning och skön atmosfär. Det är så mycket man känner igen från filmer och serier så ett stopp vid Miami Beach är ju ett måste.

Och överallt längst stränderna här finns det dessa söta hus. Vissa lika men de flesta väldigt olika. Badvaktstorn. Hur fina!

Det jag gillar skarp med Florida är att det är mycket färg. Man blir härligt glad av alla pastellfärger, sköna människor och svajande palmer.

Vi åkte sedan vidare ned till Key West. Det tar inte alls så lång tid att köra och värt resan. Bodde på ett supergulligt hotell. Med tinnar och torn och så dessa härliga pastellfärger igen.

Hotellet har en egen tupp, ja ni läste rätt. En egen tupp som promenerar omkring på gården. Söt! Kanske inte lika söt när den började gala väldigt tidigt på morgonen. Kanske inte helt lyckad kombo tupp+hotell. Men måste erkänna att set gav hotellet mer karaktär trots allt.

I Key West är det väldigt pittoreskt, en blandning av Karibien, lite 50-tals känsla och en massa fisk, skaldjur, franskt och amerikanskt. Dålig förklaring jag vet, men det är så här. Salig blandning av allt och det är det som är charmen. Om du ska till Florida någon gång rekommenderar jag dig verkligen att resa hit.

Mer bilder kommer senare i veckan. Vi kommer bland annat även besöka Charleston, Nashville och Memphis under vår roadtrip. Så detta blir en slags musikresa som ni kanske förstår när ni ser vilka städer vi ska besöka. Jag har ju tidigare skrivit låtar men tyvärr inte sedan jag skrev till Celine Dion. Nu ska jag försöka igen och hoppas att det blir en och annan låt.

Stor kram

/L

  1. Eva skriver:

    Åhhh älskar dina vackra bilder, verkligen massor av fina färger!!
    Jag o sambon har turen att dottern är aupair i Nashville, så bott hemma hos familjen båda gångerna vi varit där i år. I maj passade vi även på att bila till Memphis, härlig upplevelse och extremt mycket intryck!! I Memphis måste ni besöka Sun records, där Elvis med många fler spelade in sina första skivor
    Ha det toppen
    Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..